CTP, despre plicul suspect cu zahăr primit de Diana Șoșoacă: ”Asta e faza în care se află această dihanie”. Asemănarea cu Băsescu și Trump

Miercuri, 28 Februarie 2024, ora 09:02
5553 citiri
CTP, despre plicul suspect cu zahăr primit de Diana Șoșoacă: ”Asta e faza în care se află această dihanie”. Asemănarea cu Băsescu și Trump
Diana Șoșoacă

Senatoarea Diana Șoșoacă a declarat marți, 27 februarie, că a fost informată de SPP cu o zi înainte despre faptul că a primit un plic ”suspect” care conţine ”o substanţă granulată”, care s-a dovedit a fi zahăr.

Senatoarea Diana Şoşoacă a declarat, marţi, că nu s-a mai confruntat vreodată cu această situaţie şi că ar fi vorba de ”o răzbunare a sistemului pe care îl atacă de patru ani”.

”În urma analizelor efectuate în laboratoarele SPP - analize biologice, chimice şi de radiaţii ionizate - rezultatul este negativ. La analizele biologice nu s-a evidenţiat existenţa unor agenţi periculoşi, la analizele chimice rezultatele se încadrează în parametri normali, iar în ceea ce priveşte analizele de radiaţii ionizate valorile se încadrează în valori normale”, au precizat surse ale Serviciului de Pază şi Protecţie (SPP), pentru Agerpres.

Invitat în cadrul emisiunii online ”Cap la cap” produsă de Recorder și moderată de Anca Simina, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat subiectul.

”Foarte tare, aici e un fenomen, eu l-am mai văzut de-a lungul vremii. Diana Șoșoacă sau ”Dihania” Șoșoacă, dacă tot își schimbă numele...zice soțul, nevăstul, care zice că îi ia numele lui Șoșoacă...și eu i-aș propune să schimbe Diana cu ”Dihania”...și această insă este în clipa de față într-o fază în care, orice ar face, câștigă voturi.

Am mai văzut asta, Băsescu a fost la un moment dat într-un astfel de moment. Există în viața unui politician momente în care poate să facă orice prostie, să spună orice, se chitește populația pe el...

Emblematic e ce spunea Trump în 2016: ”Eu pot să împușc un om pe stradă că așa vreau eu acum și nu pierd niciun vot”. Și avea dreptate. Asta e faza în care se află această dihanie.

I-a venit scrisoarea aia. Scrisoarea aia putea foarte bine să și-o trimită singură sau să i-a trimită cineva, sau barba-su sau așa...Ea vine cu niște chestii, că a trecut de teste, dar i s-a spus că e periculos oricum...și era zahăr!

Dar nu contează, ea și-a realizat scopul, o să vedeți la votanții ei: ”Ai văzut, săraca, vor s-o omoare ăștia, cu zahăr...”” Ea își face voturi cu scrisorica, cu zbieretele, și din asta cu soțul, pentru să simte, ca o dihanie, că nu poate pierde voturi. Nu ține o veșnicie, dar acum este în faza asta”, a spus CTP.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

De cine se teme Germania? Motivul pentru care refuză să trimită Ucrainei rachete Taurus
De cine se teme Germania? Motivul pentru care refuză să trimită Ucrainei rachete Taurus
Fostul comandant al forțelor americane din Europa, Ben Hodges, a sugerat că Germania s-ar putea abține de la a sprijini pe deplin Ucraina prin furnizarea tuturor armelor necesare, inclusiv...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#ctp, #Diana Sosoaca, #zahar, #Traian Basescu, #Donald Trump , #stiri politice