CTP despre frații Tate: "Gibonii din Carpați. Au venit aici cu mâna-n chiloți și au ajuns milionari"

Duminica, 05 Februarie 2023, ora 17:20
8797 citiri
CTP despre frații Tate: "Gibonii din Carpați. Au venit aici cu mâna-n chiloți și au ajuns milionari"
CTP i-a facut giboni pe fratii Tate FOTO facebook

Cristian Tudor Popescu le-a făcut o caracterizare plastică celor doi frați Tate, aflați în arest de la sfârșitul anului trecut, cercetați pentru proxenetism.

CTP nu a făcut economie de critici la adresa acestora și a fost disprețuitor vizavi de faptele lor din România, dar nu a uitat și să o înțepe pe Elena Udrea, aflată și ea după gratii.

„Gibonii din Carpați

Știați că gibonul s-a aclimatizat și trăiește în România? Cele două exemplare, cunoscute sub numele de frații Tate, doi giboni adulți, zburdă de ani de zile nestringherite pe plaiurile noastre.

N-am scris nimic despre ei până acum, am și eu limite în a-mi mânji condeiul. Dar specimenele zbiară la mine din ecrane zi de zi, mai ceva decât atacurile cotidiene cu rachete ale Rusiei. Nu-i pot face să tacă, dar pot să zic și eu ceva. Scurt.

Este o batjocură cruntă pentru România faptul că acești inși au venit aici cu mâna-n chiloți și au ajuns milionari în câțiva ani. Cum? Folosindu-se de tâmpitele și tâmpiții din această țară, precum și de organele noastre bolnave. O reclamă mai bună decât frunza lui Udrea pentru alții ca ei: Veniți în România! Aici e de noi!.

Și mai ceva ce mă zgârie pe creier: parcă-i văd, în curând, în loc să fie băgați după gratii, la Zoo, liberi, cu audiență și mai mare pe net, dându-ne cu tifla”, a scris CTP pe facebook.

#ctp, #fratii tate, #giboni, #caracterizare, #critici, #Romania , #stiri din sport