Gestul manelistului Culiță Sterp la o lună după ce și-a făcut praf mașina într-un accident rutier. „Mergem înainte, pe verde!”

Vineri, 16 Decembrie 2022, ora 11:53
3656 citiri
Gestul manelistului Culiță Sterp la o lună după ce și-a făcut praf mașina într-un accident rutier. „Mergem înainte, pe verde!”
Noua mașină a lui Culiță Sterp FOTO: faceboiok/ Culiță Sterp

Manelistul Culiță Sterp se laudă pe Facebook cu o nouă mașină după ce și-a avariat grav bolidul în urmă cu o lună, pe o stradă din Cluj.

Noua mașină a lui Culiță Sterp e de culoare verde, scrie Monitorul de Cluj. Manelistul a scris în postarea de pe Facebook: „Mergem înainte, pe verde!”. Culiță Sterp a trecut pe culoarea roșie a semaforului când a făcut accident la Cluj-Napoca.

Manelistul este cercetat sub control judiciar după ce intrat cu mașina în intersecția străzilor Avram Iancu și Bulevardul Eroilor pe culoare roșie a semaforului și a fugit de la locul faptei după ce a făcut accident, care a fost soldat cu o victimă, în noaptea dintre 16 și 17 noiembrie.

Poliția a anunțat că manelistul era și sub influența drogurilor la momentul respectiv. Mai mult decât atât, Culiță Sterp ar fi condus cu viteză pe Calea Florești din Cluj-Napoca chiar înainte de producerea accidentului. Polițiștii i-au făcut semnale să oprească, însă manelistul și-a continuat drumul.

Tânărul de 30 de ani s-a ales cu amendă și permisul suspendat după ce a condus cu viteză pe Calea Florești și a fugit de polițiști. Totodată, el a fost reținut pentru 24 de ore pentru producerea accidentului cu o victimă, de pe Avram Iancu. În cursul zilei de vineri, 18 noiembrie, Culiță Sterp, sub numele său real Nicolae Sterp, a fost adus la audieri în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, ca apoi să fie plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

#culita sterp accident, #masina noua, #control judiciar, #manele , #accident