Ziare.com

Cum isi trateaza angajatii cel mai mare latifundiar al tarii: vacante si bonusuri

Vineri, 15 Noiembrie 2013, ora 09:37

   

Cum isi trateaza angajatii cel mai mare latifundiar al tarii: vacante si bonusuri
Culita Tarata, unul dintre cei mai mari fermieri din Romania, a explicat, intr-un interviu, acordat in exclusivitate pentru Business24, despre politica de personal pe care a implementat-o in compania sa. Printre altele, aflam ca-si trimite in fiecare an 500 din cei mai "silitori" angajati intr-o vacanta pe diferite meridiane ale lumii.

Culita Tarata spune ca firma plateste pentru tot sejurul acordat angajatilor: transport, macare, cazare, biletele de intrare la muzee. Costurile depasesc 150.000 de euro.

"In fiecare an, prin contractul colectiv de munca, 500 de angajati pleaca pe cheltuiala firmei intr-una din capitalele lumii, ocazie cu care fac si schimb de experienta in ceea ce priveste sectorul agricol, dotarea, tehnologie. Au fost in Brazilia, America, Argentina, Germania, Turcia, peste tot pe unde se duc imbina utilul cu placutul. Este concurenta, sunt niste criterii de inspectie si in fiecare an pleaca cei mai buni", a declarat pentru Business24 Culita Tarata.

Cititi mai multe despre bonsurile pe care le primesc angajatii lui Culita Tarata, dar si despre "conflictele pe care latifundiarul le are cu ADS-ul in continuarea articolului Cum isi trateaza angajatii cel mai mare latifundiar al tarii: vacante si bonusuri pe Business24

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2582 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Acest

individ nu plateste nimic statului roman.El incaseaza an de an "despagubiri"inchipuite de la stat.Asa ca-i convine sa acorde rudelor sale si nu salariatilor vacante in strainatate.

 

La un miliard furat !?

la un miliard de euro cat fura numai din insula mare a brailei , e un fleac cei 150 mii.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor