Anticariat online Printrecarti.ro, universul tuturor celor indragostiti de carti

Advertorial
Marti, 03 Iulie 2018, ora 11:51
36889 citiri
Anticariat online Printrecarti.ro, universul tuturor celor indragostiti de carti

Printrecarti.ro este un anticariat online cu o oferta foarte bogata de carte, din domenii foarte variate. Deosebirea dintre acest anticariat si o librarie, oricare ar fi aceasta, consta in preturile de achizitie, ambele oferind iubitorilor de carte oferta diversificata, insa la preturi diferite.

In ani de activitate, PrintreCarti a adunat pe rafturile sale carti de literatura si critica (literatura romana, poezie romaneasca, literatura universala, carti pentru copii, romane de dragoste si politiste, memorii, jurnale, biografii, corespondenta, teatru, istorie si critica literara, lingvistica), dictionare, arta, psihologie, stiinte, istorie, geografie, religie si multe altele.

Cititorul indragostit de carte, indiferent de domeniu, se poate bucura de o oferta atractiva si, mai mult de atat, accesibila. Site-ul contine sectiuni bine structurate, in functie de categorii, noutati si chiar carti la reducere. In plus de aceste sectiuni, pe site se poate citi despre achizitiile pe care anticariatul le face de la persoanele care din varii motive decid sa isi vanda toate cartile sau doar o parte a cartilor pe care le detin.

Avantajele cartilor tiparite

Cartile tiparite care pot fi gasite in acest anticariat pot fi chiar unice, nefiind posibil de gasit intr-o librarie. Sunt carti de stiinte care trebuie sa fie citite in mod prioritar, sunt editii de carte veche care, de asemenea, sunt foarte cautate. Cum de cele mai multe ori astfel de carti nu se mai pot gasi in librarii, anticariatul online este singura solutie viabila pentru cei care cauta carti rare.

Persoanele care aleg un e-book in detrimentul unei carti tiparite nu se vor putea bucura niciodata de efectul pe care il are o carte atunci cand este rasfoita fila cu fila si nici nu le vor putea darui persoanelor pe care le indragesc - cartile electronice sunt totusi limitate la un singur proprietar sau la un singur "dispozitiv" pentru fiecare achizitie. Nostalgicii vremurilor mai indepartate stiu cu cat bucurie se poate imprumuta o carte tiparita.

Multi utilizeaza carti electronice si produse digitale in viata de zi cu zi si nimeni nu poate spune ca nu au avantaje unice. Se obtin rapid, la preturi accesibile si pot ajuta pe cei care isi expun ideile pe piata intr-un moment in care publicatiile traditionale nu pot fi atinse de majoritatea autorilor. Cu toate acestea, cei care iubesc cuvantul scris, cartea pe care o pot tine in mana nu poate fi inlocuita complet.

Anticariatul PrintreCarti.ro isi imbogateste de la zi la zi stocul de carti, achizitionand biblioteci intregi de la cei care din diferite motive ajung sa le vanda.

Acesta este locul din care elevii si studentii isi pot cumpara o varietate de carti cu rol didactic, iubitorii de lectura pot achizitiona cele mai interesante romane, iar specialistii, carti care sa ii ajute in activitatea zilnica.

Fara existenta unui anticariat online multi dintre cei carora le place sa citeasca, fiind pasionati de lectura, nu s-ar mai putea bucura de acest hobby minunat prin care poti calatori in alte lumi, din cauza costurilor mult prea mari la cartile din librarii!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#anticariat online , #carte