Ce mai citim? 1001 miracole pentru sanatate

Joi, 01 Iulie 2010, ora 08:19
2884 citiri
Ce mai citim? 1001 miracole pentru sanatate
Foto: Editura Meteor Press

Cartea "1001 Miracole pentru sanatate. Solutii simple pentru a va simti bine, a arata splendid si a trai sanatos", de Esme Floyd, va ofera sfaturi pentru ingrijire din cap pana in picioare, bazate pe ultimele cercetari medicale, care va vor ajuta sa faceti acele mici schimbari cu adevarat importante pentru sanatate.

Cartea contine remedii cu efect direct asupra unor probleme de sanatate, dar si sfaturi cu efect preventiv in domenii diverse, de la nutritie si pastrarea formei pana la mentinerea bunei dispozitii si insanatosire.

"1001 Miracole pentru sanatate. Solutii simple pentru a va simti bine, a arata splendid si a trai sanatos" va prezinta modalitati simple si rapide pentru imbunatatirea sanatatii si pastrarea ei toata viata. Ideile esentiale expuse de autoare va vor ajuta sa va recapatati vitalitatea si buna dispozitie.

Cartea contine sfaturi pentru dieta si nutritie, printre subiectele atinse sunt alcoolul, caloriile, colesterolul, deshidratarea, detoxificarea, lupta cu grasimile, oferirea de placeri, alimente miraculoase, sarea, dulciurile si grasimile, vitaminele si greutatea corporala.

Un alt capitol al cartii se refera la fitness si forma fizica si atinge subiecte precum aromoterapia, circulatia, simturile si senzatiile, somnul si sfaturi pentru exercitiile fizice. In aceeasi carte putem citi despre boli si indispozitii, sanatatea femeilor, ingrijirea corpului, puterea mintii asupra materiei.

In aceste zile pe toti ne intereseaza articolele despre stilul de viata. Asa ca in "1001 Miracole pentru sanatate. Solutii simple pentru a va simti bine, a arata splendid si a trai sanatos" puteti citi despre imbatranire, deprinderi rele, schimbari de clima, mahmureli, despre cum sa traiesti mult si sanatos, dragoste, activitate sexuala, calatorii si recompense.

Editura Meteor Press

www.meteorpress.ro

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#1001 Miracole pentru sanatate, #carte miracole sanatate , #carte