Comandă de la LIBREX cea mai nouă carte de Irina Binder: Iubirea te învață!

Advertorial
Miercuri, 04 August 2021, ora 11:02
14045 citiri
Comandă de la LIBREX cea mai nouă carte de Irina Binder: Iubirea te învață!
Irina Binder: Iubirea te învață!

Începând cu 4 august, la LIBREX te poți bucura de cea mai nouă carte scrisă de Irina Binder: Iubirea te învață. Grăbește-te și comandă noul volum la un preț special și vei primi și un semn de carte cadou!

Irina Binder este una dintre cele mai îndrăgite autoare române din ultimii ani și s-a făcut remarcată datorită romanului Fluturi, vândut în sute de mii de exemplare în doar câțiva ani de la lansare. Autoarea este recunoscută pentru stilul în care așterne cuvintele și pentru faptul că fiecare roman este inspirat din viața ei și a persoanelor dragi. Datorită acestui lucru, foarte multe persoane se pot identifica foarte ușor cu personajele și cu situațiile prin care acestea au trecut, motiv pentru care este o autoare atât de îndrăgită.

Inițial, Irina Binder își așternea gândurile pe un blog, numit Insomnii, iar datorită succesului pe care l-a avut și încurajării cititorilor, a decis să publice romanul Fluturi. Cartea a fost una dintre cele mai vândute în anii 2013 și 2014 și a înregistrat acest succes datorită temelor abordate și faptului că a fost inspirată dintr-o poveste reală.

De-a lungul timpului, au mai fost lansate și alte cărți scrise de autoare. La LIBREX poți găsi următoarele volume ale autoarei: seria Fluturi, Străinul de lângă mine, Insomnii, Până la sfârșit și Iubitelor mele prietene. Toate aceste cărți sunt citite în principal de publicul feminin, care rezonează cu întâmplările povestite. Trădările în dragoste, necunoașterea sinelui, incertitudini, prietenii pierdute și regăsite, speranța unei zile mai bune… Toate acestea și nu numai reprezintă temele principale abordate de către autoare în cărțile sale, prezentând astfel o realitate prin care toți trecem la un moment dat. Cărțile scrise de Irina Binder se citesc foarte ușor și cu siguranță vei dori să lecturezi cât mai multe volume într-un timp scurt. Sunt ideale pentru luat în vacanță și pentru citit înainte de culcare.

Cea mai recentă carte lansată de Irina Binder se numește Iubirea te învață. Așa cum ne-a obișnuit, autoarea ne propunem să ne aducem aminte de scopul pentru care fiecare om trăiește: să iubească, să fie iubit și să se bucure de micile bucurii ale vieții.

Cartea este o încurajare pentru a aduce zâmbetul pe buze unui persoane în fiecare zi și pentru a face schimbări mici, dar care vor aduce o satisfacție enormă în viața fiecăruia. Așa cum spune și autoarea în carte,, Iubirea te învață să privești omul drag cu iubire, să îi vorbești cu iubire, să-i fii PACE. Iubirea te învață că trebuie să strigi la cineva doar dacă îi spui TE IUBESC!”

Cu siguranță este una dintre cele mai frumoase cărți pe care o vei citi anul acesta. Te va impresiona, te va emoționa și vei învăța să te privești altfel. De asemenea, este un manifest pentru iubire, atât de sine, dar și pentru a avea mai multă grijă de persoanele dragi.

Sperăm ca te-am convins să comanzi cartea Iubirea te invata de Irina Binder de la LIBREX.

Ce au câștigat și ce au pierdut Iohannis și România în urma candidaturii la șefia NATO: ”Tevatura a fost percepută ca fiind mai degrabă pe persoană fizică”
Ce au câștigat și ce au pierdut Iohannis și România în urma candidaturii la șefia NATO: ”Tevatura a fost percepută ca fiind mai degrabă pe persoană fizică”
Retragerea candidaturii la șefia NATO a președintelui Klaus Iohannis nu vine ca o surpriză, însă analiștii punctează că șeful statului ar fi putut câștiga o șansă uriașă. Nu și-a...
Ce scrie presa străină despre retragerea candidaturii lui Iohannis la șefia NATO: ”Finalul unui fals suspans”
Ce scrie presa străină despre retragerea candidaturii lui Iohannis la șefia NATO: ”Finalul unui fals suspans”
Preşedintele român Klaus Iohannis şi-a anunţat retragerea candidaturii de la şefia NATO, lăsând astfel drum liber premierului olandez Mark Rutte să-i succeadă lui Jens Stoltenberg,...
#irina binder, #carte irina binder, #iubirea te invata , #carte
  1. Cum să scrii un profil pe aplicațiile de întâlniri. O greșeală mică face ca multe femei să rămână singure
  2. Mesajul șefului NATO după decizia României de a dona Ucrainei un sistem Patriot
  3. Incident revoltător la o grădiniță. O mamă reclamă că micuțul ei, diagnosticat cu sindromul Down, a fost marginalizat la serbarea de sfârșit de an
  4. Tragedii în serie în județul Timiș. Doi copii, de 13 și 15 ani, s-au înecat la scăldat în timp ce încercau să scape de caniculă
  5. SUA suspendă livrările de sisteme antiaeriene Patriot către toate țările, cu o singură excepție. Lovitură uriașă pentru Putin
  6. Copil de doar 10 ani dispărut în apele râului Siret. Băiatul plecase la scăldat și nu s-a mai întors acasă VIDEO
  7. Un candidat la Primăria orașului Sanremo a primit ajutor în campanie din țara noastră. Fiul lui locuiește aici și i-a dat un sfat: "Caută voturile românilor" VIDEO
  8. Rusia amenință România că va ajunge la ”coșul de gunoi al istoriei”. Decizia care a isterizat Moscova
  9. 8 metode prin care clasa de mijloc poate reduce cheltuielile lunare. Care este achiziția zilnică ce "vă poate secătui în liniște portofelul"
  10. Cine este viitorul șef al NATO. Modestul politician, cunoscut prin porecla ”Teflon Mark”