Principesa Margareta a Romaniei lanseaza o carte de bucate

Marti, 16 Noiembrie 2010, ora 07:51
5577 citiri
Principesa Margareta a Romaniei lanseaza o carte de bucate

Principesa Margareta a Romaniei lanseaza, sambata, 20 noiembrie, volumul "Carte regala de bucate", in cadrul Targului de Carte Gaudeamus.

"Ideea de a pune impreuna retete culinare, alaturi de povesti cu oameni dragi, este placuta si amuzanta. Am facut acest lucru cu pasiune, amintindu-mi o multime de detalii despre oameni pe care ii iubesc, ii admir, sau carora le port prietenie si recunostinta. Timpul petrecut in jurul mesei de pranz sau cina este un act de generozitate, de comuniune spirituala si de intelegere omeneasca", a declarat Principesa Margareta a Romaniei, citata de Realitatea TV.

Despre aceasta carte, Principele Radu povestea, pe blogul sau, ca Alteta Sa Regala, Principesa Margareta vroia demult sa scrie o carte romaneasca de bucate.

"Sunt ani de zile de cand Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare doreste sa daruiasca cititorilor de carte romaneasca o carte de bucate. Dar nu una obisnuita, ci o culegere de povesti si retete care se intinde pe parcursul unei jumatati de veac si pe intreaga geografie europeana. O carte de bucate de familie, cuprinzand retete, fotografii, povesti si relatari despre membri ai Caselor Regale europene si mondiale, veri ai Principesei", scrie principele Radu, intr-o postare mai veche.

Citeste si:
Miza alegerilor din Germania pentru România
Miza alegerilor din Germania pentru România
Bucureștiul se teme de o Europă cu mai multe viteze, de o criză economică adăugată la cea sanitară și de complicațiile pe care le poate produce Rusia la periferia estică a UE. România...
Ce se întâmplă dacă moţiunea de cenzură va fi respinsă la CCR. Soluția anunțată de USR PLUS
Ce se întâmplă dacă moţiunea de cenzură va fi respinsă la CCR. Soluția anunțată de USR PLUS
USR PLUS va depune o nouă moţiune de cenzură alături de AUR, în cazul în care Curtea Constituţională va decide că procedura depunerii moţiunii care este deja în Parlament este...
Sursa: Ziare.com