Ziare.com

Noua stagiune TNB, deschisa de spectacole de Caramitru, Dabija si Alexa

Miercuri, 22 Octombrie 2008, ora 14:46

   

Noua stagiune TNB, deschisa de spectacole de Caramitru, Dabija si Alexa
Premierele stagiunii 2008-2009 de la Teatrul National Bucuresti vor include spectacolele "Un duel",de Cehov, in regia lui Alexandru Dabija, "Sinucigasul", de Nicolai Erdman, in regia lui Felix Alexa si "Toti fiii mei", de Arthur Miller, in regia lui Ion Caramitru.

Sala Mare a TNB va gazdui trei spectacole noi "Toti fiii mei", in regia lui Ion Caramitru, 'Tartuffe" de Moliere, in regia lui Tompa Gabor si "Molto Gran Impressione", in regia lui Dan Tudor.

Directorul TNB, Ion Caramitru a afirmat ca prezenta lui Horatiu Malaele in piesa "Tartuffe", este senzationala. "Lumea m-a blamat de multe ori ca aduc actori din afara Teatrului National. Eu sunt de parere ca pe scena TNB trebuie sa se manifeste toate valorile", a declarat Caramitru pentru Mediafax.

Directorul TNB a confirmat ca repararea scenei din Sala Mare se va finaliza pana la inceperea Festivalului National de Teatru din noiembrie. Procesul necesita acoperirea cu lemn a circa 1.800 de metri patrati.

Caramitru a afirmat ca lucrarile de reabilitare a TNB vor dura aproximativ trei ani si se vor face licitatii internationale pentru a stabili firma care se va ocupa de proiect.

Citeste mai multe despre TNB stagiune spectacole Caramitru dabija alexa
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1094 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor