Hitler construia OZN-uri? (Galerie foto)

Sambata, 20 Noiembrie 2010, ora 14:50
28587 citiri
Hitler construia OZN-uri? (Galerie foto)

In ultimul timp, printre istorici si oameni de stiinta persista ideea conform careia Hitler ar fi avut un plan secret de a ataca Londra si New York-ul cu "OZN -uri nemtesti".

Dupa infrangerile suferite de Germania la Stalingrad si in nordul Africii, Adolf Hitler ar fi incercat disperat sa redreseze situatia in favoarea sa prin dezvoltarea unor planuri secrete in constructia de OZN-uri, scrie publicatia Daily Mail.

OZN-uri care parasesc Pamantul, filmate de NASA? (Video)

Afirmatii adevarate sau false, Internetul este plin de relatari si poze despre straniile OZN -uri naziste, existand chiar declaratii ale unor martori oculari, care au precizat ca au vazut farfurii zburatoare argintii, de aproximativ 6 m, purtand emblema nazista, in 1944.

Proiectul denumit sistemul Schriever-Habermohl si desfasurat intre 1941 si 1943 a avut baza la Praga si a fost dezvoltat de Luftwaffe la ordinul dat de Hitler lui Hermann Goering, avand ca scop creearea unei super arme.

Faptele istorice sunt clare si documentate de cei care in ultimii ani au cercetat acest caz.

Totul incepe inca din 1938, cand nazistii au trimis numeroase misiuni in regiunea Queen Maud din Antarctica, realizandu-se baza New Berlin sau Base 211. Inainte de sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, doua submarine, U-530 si U-977, au adus in Antarctica oameni de stiinta care aveau preocupari si studii dezvoltate in domeniul discurilor anti-gravitationale si toata logistica necesara.

Proiectarea, construirea si testarea unor aparate de zbor experimentale sub forma de discuri de catre nazisti nu pare a fi o afirmatie hazardata, luand in calcul progresul tehnic german de la sfarsitul razboiului. Amintesc aici doar de avioanele cu reactie Messerschmitt Me 262 si primele rachete balistice V1, V2.

Cele doua submarine nemtesti au fost capturate in zona coastei Argentinei, iar echipajele au fost interogate de marina SUA.

Date declasificate: Ce stiu guvernele lumii despre OZN?

In 1946 si 1947, sub comanda lui Richard E. Byrd, a fost desfasurata o vasta operatiune militara, cunoscuta sub numele de operatiunea Highjump, misiune la care au participat peste 40 de nave de razboi, un portavion, USS Philippine, submarine si aproximativ 4.700 de soldati.

Datele referitoare la misiune apar publicate la 5 martie 1947, in ziarul chilian El Mercurio. In interviul cu amiralul Richard E. Byrd, realizat de Lee van Atta, se prezinta cateva afirmatii socante pentru acea vreme: "este imperativ ca SUA sa initieze imediat masuri de aparare impotriva unor regiuni ostile deoarece, in cazul unui razboi, SUA pot fi atacate de obiecte zburatoare care pot calatori de la pol la pol cu viteze incredibile".

Intreg programul spatial american, incluzand zborul spre Luna cu Saturn V a fost conceput si realizat pe baza studiilor in domeniul rachetelor ale lui Wernher von Braun, racolat de americani la sfarsitul razboiului impreuna cu echipa sa de oameni de stiinta de la Peenemunde.

In cartea sa, "Un OZN pentru Hitler", Emil Strainu scrie ca insusi maresalul Ion Antonescu stia ca pentru "Fuhrer", la armele secrete lucreaza si savanti romani, precum Nicolae Vaideanu si Henri Coanda, alaturi de Herman Oberth prin intermediul lui Wener von Braun.

Au ascuns Churchill si Eisenhower existenta OZN-urilor?

Citește și:
De ce are AUR succes în ”afacerea” politică. Comparativ, ”business-ul” USR e în faliment: ”Nu există acolo unde a câștigat alegerile”
De ce are AUR succes în ”afacerea” politică. Comparativ, ”business-ul” USR e în faliment: ”Nu există acolo unde a câștigat alegerile”
AUR și USR sunt în opoziție, însă se pare că doar unul dintre cele două partide are succes în ”afacerile politice”, pe când celălalt arată tot mai mult ca un business în...
Doi jurnaliști au fost amendați de CNA cu 10.000 de lei pentru că și-au permis să discute despre doctoratul plagiat al lui Lucian Bode VIDEO
Doi jurnaliști au fost amendați de CNA cu 10.000 de lei pentru că și-au permis să discute despre doctoratul plagiat al lui Lucian Bode VIDEO
Jurnaliștii postului B1TV, Răzvan Zamfir și Radu Buzăianu, au primit o amendă din partea CNA pentru o emisiune în cadrul căreia au dezbătut subiectul lucrării de doctorat plagiate de...