Lumea nazista ascunsa - consumul de droguri al lui Hitler (Video)

Sambata, 24 August 2013, ora 22:57
9543 citiri
Lumea nazista ascunsa - consumul de droguri al lui Hitler (Video)
Foto: Daily Mail

Un documentar exploziv intitulat "Lumea nazista ascunsa - consumul de droguri al lui Hitler dezvaluit" va fi difuzat la televiziunea National Geographic. Documente ale medicului personal al lui Hitler, descoperite recent, arata faptul ca Hitler a fost dependent de droguri.

Documente medicale dezvaluie cum doctorul lui Adolf Hitler i-a administrat 80 de medicamente pe zi, inclusive amfetamine, material seminal si morfina, potrivit Daily Mail.

De asemenea, Hitler ar fi consumat cocaina sub forma de praf pentru "a-si sterge sinusurile si a-si calma gatul". Hitler a fost un ipohondru depresiv si maniac, care avea organele genitale deformate, potrivit documentarului National Geographic.

Toate aceste dezvaluiri facute in film se bazeaza pe documente recent descoperite si scrisori ale medicului personal al liderului nazist, dr. Theodore Morell.

Intr-o incercare disperata de a arata urmasilor sai ca el este simbolul virilitatii masculine, Hitler a consumat mai mult de 80 de medicamente pe zi, un obicei socant care l-a transformat pe Fuhrer dintr-un egomaniac intr-un criminal sadic, potrivit psihiatrilor si istoricilor.

In documentarul National Geographic, "Nazi Underworld", profesorul psihiatru Nassir Ghaemi sustine ca dependenta lui Hitler de droguri a exacerbat depresia sa maniaca. "Nu este vorba doar de dependenta sau nu a lui Hitler de amfetamina, ci de faptul ca el suferea de tulburare bipolara, iar drogurile i-au facut mai rau.

Aceasta este problema. Asta nu a fost descrisa niciodata pana acum si ea ar putea explica o multime de lucruri despre schimbarea lui Hitler de la sfarsitul anilor '30 si din anii '40", a spus Ghaemi.

O serie de rapoarte medicale si scrisori despre Hitler aflate in posesia armatei Statelor Unite dupa razboi au fost date publicitatii, printre care si interviurile a sase medici ai fuhrerului, inclusiv Morell.

Notele doctorului Morella arata ca acesta i-a administrat opiacee, morfina, barbiturice si amfetamina. "Morell i-a dat lui Hitler si un preparat numit Testoviron, un preparat pe baza de testosteron, folosit de Hitler inainte de a merge sa petreaca o noapte cu Eva Braun", a spus istoricul Richard Evans de la Universitatea Cambridge.

Documentele declasificate dezvaluie ca Hitler se temea de cancer si era paranoic. Doctorul Morell l-a tratat pe Hitler pe toata durata razboiului, chiar daca alti medici l-au acuzat pe acesta de deteriorarea dramatica a sanatatii dictatorului nazist.

Citește și:
Vasile Dîncu, întrevedere cu premierul Republicii Moldova Natalia Gavriliță: ”NATO nu caută o confruntare cu Federaţia Rusă”
Vasile Dîncu, întrevedere cu premierul Republicii Moldova Natalia Gavriliță: ”NATO nu caută o confruntare cu Federaţia Rusă”
Ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, a avut sâmbătă, 1 octombrie, o serie de întrevederi cu premierul Natalia Gavriliţa, cu preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor...
Cine e deputatul PSD surprins în ipostaze intime cu un tânăr: Absolvent de Teologie și fost primar
Cine e deputatul PSD surprins în ipostaze intime cu un tânăr: Absolvent de Teologie și fost primar
Deputatul Aurel Bălășoiu a fost surprins sâmbătă, 1 octombrie, în mai multe ipostaze intime alături de un băiat, motiv pentru care conducerea partidului a decis să-l excludă. Bălășoiu...