Stalin vana extraterestri si avea puteri supranaturale?

Sambata, 25 Iunie 2011, ora 22:54
6263 citiri
Stalin vana extraterestri si avea puteri supranaturale?
Foto: Pravda

Stalin era un personaj destul de ciudat, cu obiceiuri comentate indelung de presa. Cel care a condus Uniunea Sovietica timp de aproximativ 30 de ani a fost sustinut de forte misterioase.

El a urmat un seminar teologic impreuna cu un magician recunoscut si filosof, Georgi Gurdjieff, informeaza Pravda. Acesta ar fi facut parte dintr-o oculta "fratie estica" pusa la cale impreuna cu Josef Dzhugasvili.

In discutiile legate de Gurdjieff este mentionat un alt personaj, printul Nizharadze. Acesta era presudonimul omului care s-ar fi transformat in zombie.

Interesat de extraterestri si culturile stravechi

Liderul acestui grup era un anume Koba. Numele inseamna in slavona veche "profet" sau "vrajitor". Revenind la Stalin, pe langa aceste tovarasii ciudate, el si-a creat un departament special de cautare a semnalelor extraterestre.

De asemenea, intentiona sa studieze culturile stravechi. Totul avea scopul de a-l face invincibil. In 1941, el a vizitat-o pe faimoasa vizionara Dmitrievna Nikonova. Ea i-a spus ca va dainui la conducerea Uniunii Sovietice mult timp.

Regimul lui Stalin se mai folosea de serviciile unui specialist in hipnoza. Numele lui era Wolf Messing. El a reusit chiar sa intre in biroul faimosului sef al politiei secrete, Beria, fara a fi oprit de fortele de securitate.

Apararea prin fumul de tigara

Se spune ca Stalin avea puteri magice. Parapsihologii sustin ca el apare in multe portrete cu o pipa, deoarece fumul era ca o linie de aparare impotriva celor care ar fi putut patrunde in aura sa.

In cartea "Rose of the World" ("Trandafirul lumii"), Daniel Andreev sustine ca Stalin era capabil sa intre intr-o stare de transa care ii permitea sa viziteze cele mai adanci zone ale lumii astrale. El mai putea comunica si cu spiritele si demonii, scrie Andreev. Acesta pare a fi fost secretul regimului politic indelungat al liderului sovietic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#uniunea sovietica stalin, #Stalin extraterestri paranormal , #documentar