Ziare.com

Gala Tanarului Actor HOP 2020: 16 actori si patru trupe in finala competitiei

Vineri, 24 Iulie 2020, ora 18:28

   

Gala Tanarului Actor HOP 2020: 16 actori si patru trupe in finala competitiei
Gala Tanarului Actor-HOP 2020: 16 actori si patru trupe in finala competitiei
Juriul de preselectie pentru Gala Tanarului Actor - HOP a ales 16 tineri actori si patru trupe care vor intra in finala competitiei, anunta UNITER.

Editia a XXIII-a a Galei Tanarului Actor al carei director artistic este Gigi Caciuleanu continua si anul acesta cu tema "Teatru coregrafic. DansActorul ca fenomen al teatrului actual". Motto-ul prezentei editii este "Zis si Facut", proiectarea vorbei si a corpului in spatiu.

Anul acesta preselectia s-a desfasurat pe baza inregistrarilor video trimise online de concurenti pana la data de 15 iulie.
Juriul a fost format din: Ioan Ardelean (actor), Maia Morgenstern (actrita), Alina Nelega (dramaturg), Leta Popescu (regizoare) si Marius Turdeanu (actor).

La sectiunea Individual au fost selectati cinci absolventi ai Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L. Caragiale" Bucuresti (Nicolae Dumitru, Alexandra Oiste, Teodora Daiana Pacurar, Cristina Tudor si Georgiana Visan), cinci absolventi ai Universitatii "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca (Dragos Ionita, Claudia Morosanu, Madalina Musat, Iulian Traistaru si Ileana Ursu), doi de la Universitatea de Arte din Targu Mures (Radu Anastas si Vlad Hanes) si cate unul de la Universitatea de Vest din Timisoara (Patricia Gavril), Universitatea Nationala de Arte "George Enescu" Iasi (Marina Munteanu), Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu (Iulia Popa) si Universitatea Hyperion din Bucuresti (Razvan Omota).

La sectiunea Grup au fost selectionate spectacolele: "Conflictual", cu Nikolai Becker, Mihail-Andrei Dominte, Andrei Marcuta, Iulian Traistaru, absolventi ai Universitatii "Babes-Bolyai"; "Dictum Meum", cu Alexandru Ionescu, Alexandru Petcu, absolventi ai Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L.Caragiale", si Robert Iosif, absolvent al Universitatii "Babes-Bolyai"; "Pe luna", cu Bianca Temneanu, Iulian Traistaru, absolventi ai Universitatii "Babes-Bolyai"; si "Unu pe doi", cu Ana Baciu, Bianca Temneanu, absolventi ai Universitatii "Babes-Bolyai".
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre Gala Tanarului Actor HOP
Sursa: NEWS.RO

Articol citit de 613 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor