Ziare.com

Scientologii si cea mai mare conspiratie din istoria Statelor Unite

Duminica, 20 Februarie 2011, ora 20:56

   

Scientologii si cea mai mare conspiratie din istoria Statelor Unite
Alba ca Zapada a fost si o operatiune de infiltrare de proportii nemaivazute a scientologilor in administratia americana, dar si in alte administratii din peste o duzina de tari. Operatiunea urmarea o curatare a tuturor dovezilor ce ar fi pus acest cult intr-o lumina defavorabila in fata publicului larg.

In 1973, este pus in aplicare planul "Alba ca Zapada" prin care peste 5.000 de membri ai cultului scientologic reusesc in a sustrage documente din diferite agentii guvernamentale americane si straine. Acestia au reusit sa se infiltreze pana si in organizatii internationale, precum Interpolul, in speranta stergerii oricarei urme a vreunei activitati ilegale efectuate de acest cult.

Scientologia, o religie a banilor si a violentei

Scientologia este un set de credinte dezvoltate de scriitorul de carti stiintifico- fantastice Ron Hubbard in 1953. Dupa cum ii marturisea lui Lloyd Eshbach, un prieten scriitor in 1949, Hubbard vroia sa porneasca o religie deoarece acolo "se aflau banii".

In Statele Unite a reusit sa devina recunoscuta ca religie in 1994, dar in alte tari nu are acest statut, fiind privita cu suspiciune deoarece este considerata o afacere care face abuz de naivitatea oamenilor.

Scientologii sunt cunoscuti si pentru actiunile ostile indreptate impotriva detractorilor. Politica "vanatului", cum a fost enuntata de Ron Hubbard, urmareste agresarea verbala si fizica prin orice mijloace a acestora.

Au fost cazuri in care au incercat sa provoace traume psihice de o asa natura incat persoana in cauza ar fi innebunit sau ar fi vrut sa se sinucida. Exemple nefericite in acest sens este cel al Lisei McPherson sau cel al lui Noah Lottick.

Din cauza acestor practici violente, dar si a faptelor de subversiune, scientologii sunt strict supravegheati de majoritatea guvernelor tarilor in care se afla, iar cateodata se iau masuri pentru a limita extinderea influentei lor.

Guvernul german s-a dovedit cel mai inversunat. Se folosesc metode speciale pentru a impiedica scientologii sa obtina pozitii inalte, iar afacerile lor sunt monitorizate constant. In urma cu patru ani s-a pornit si o initiativa legislativa cu scopul de a interzice scientologia in tara.

Indemnele lui Hubbard pentru un comportament imoral si abuziv

Statele Unite a avertizat Germania ca masurile luate incalcau drepturile fundamentale ale omului. Asta in pofida faptului ca in repetate randuri scientologii la randul lor le incalcau flagrant, profitand de metode legale si abuzuri.

In 1967 Hubbard spunea intr-o scrisoare legata de politicile adoptate fata de critici "Poate fi lipsit de proprietate sau ranit prin orice metode de orice scientolog. Poate fi inselat, dat in judecata, mintit sau distrus".

Orice examinare a activitatii lor era urmata de un raspuns sau actiune agresiva, cu scopul de a denigra " Nu va supuneti niciunei investigatii a noastre. Faceti-o cat mai greu, cat mai greu pentru atacatori pana la capat. Niciodata nu vorbiti despre noi- doar despre ei. Folositi-va de propriul lor sange...sau delicte pentru a face titluri (in presa n.a.)" sau poate cel mai elocvent citat al sau "Singura cale prin care poti controla oamenii este sa ii minti... Singura cale prin care poti controla pe oricine este sa minti."

Implicarea agentiilor americane in monitorizarea cultului

Incepand cu anii '60 mai multe agentii, precum Biroul Federal de Investigatii (FBI), au inceput sa puna sub lupa masinatiunile acestui cult. Pe fundalul acestor actiuni apare si Fiscul care vroia sa perceapa de la aceasta organizatie taxele cuvenite in urma profiturilor inregistrate. Scientologii refuzau sa plateasca si cereau scutirea lor pe motiv ca ar fi o religie.

In acel moment, Fiscul a pornit o cercetare si mai atenta a activitatii miscarii scientologice. Simtindu-se amenintati de asemenea investigatii aprofundate care fi scos la iveala adevaruri neplacute se pune in aplicare operatiunea "Alba ca Zapada".

Cea mai mare actiune de spionaj indreptata impotriva Americii

Biroul Gardianului, departament al miscarii, avea rolul de a proteja interesele cultului cu orice pret. Avea filiale in orasele mari ale tarii si era condus de sotia lui Hubbard, Mary Sue. De aici a pornit intreaga operatiune de infiltrare in guvernele a 30 de tari, dar in Statele Unite a reusit sa se dezvolte cel mai mult.

Printr-o serie de ordine emise de membrii Biroului si descoperite de anchetatorii FBI, exista unul in care Hubbard cere inlaturarea sau corectarea acelor rapoarte care ar fi continut informatii prejudicioase.

De supervizarea intregii operatiuni s-au ocupat Henning Heldt, Cindy Raymond, Gerald Wolfe, Gregory Willardson, Duke Snider, Richard Weigand, Sharon Thomas, Mitchell Herman, Jane Kember si Mo Budlong.

S-au sustras mii de pagini referitoare la activitatea scientologica, au fost puse microfoane, urmarite persoane. In fiecare institutie americana importanta erau implantati agenti scientologi, pornind de la Fisc si continuand cu Administratia Alimentelor si Medicamentelor (FDA), Administratia de Sanctionare a Drogurilor (DEA), Departamentul de Justitie, Trezoreria, serviciul de informatii al Pazei de Coasta, Institutul National de Sanatate Mintala.

Demascarea operatiunii scientologice

Intreaga operatiune a durat trei ani, din 1973 pana in 1976, in cele din urma fiind deconspirata de un librar care ii vedea mereu pe Meisner si Wolfe fotocopiind cantitati imense de documente.

In iunie 1976, Wolfe a fost arestat, dar Meisner a fost sechestrat de scientologi pana in aprilie 1977, cand a reusit sa scape. Acesta s-a predat autoritatilor si si-a recunoscut vina.

In iulie FBI a descins cu un numar impresionant de agenti, cel mai mare folosit pana atunci la un singur raid.

Documentele confiscate au umplut in jur de 20 de camioane. Printre ele se aflau planuri de a pune sub acuzare sau interna in spitale de psihiatrie persoane ce au fost critice la adresa scientologiei in urma unor inscenari. Scriitoarea Paulette Cooper, cea care a dezvaluit o mare parte din practicile ilegale ale cultului, era printre tinte.

Scientologii mai vroiau sa pledeze la Natiunile Unite ca orice actiune agresiva impotriva scientologiei sa fie incadrata la genocid.

Documentele luate au fost de o mare importanta deoarece au dezvaluit cat de mare a fost aceasta operatiune, printre tarile infiltrate fiind si Australia, Belgia, Danemarca, Franta, Grecia, Olanda, Italia, Maroc, Portugalia, Suedia, Tunisia si Marea Britanie.

Sentintele principalilor vinovati

Cei mai importanti conspiratori au fost condamnati la doar cativa ani de inchisoare si pusi sa plateasca amenzi infime. S-a vrut si condamnarea lui Ron Hubbard, dar nu s-a realizat din cauza lipsei unor dovezi importante.

La declararea sentintei impotriva sotiei lui Hubbard judecatorul a afirmat "Standardele de comportament uman incorporat in astfel de practici reprezinta nu mai putin decat pervertirea absoluta a oricarui sistem cunoscut de valoare etica. Avand in vedere acest lucru, sfideaza imaginatia ca acesti inculpati au indrazneala de a incerca sa apere actiunile lor in numele religiei.

Ca acesti inculpati incearca acum sa se ascunda in spatele principiilor sacre ale libertatii religiei, libertatii de exprimare si dreptului la viata privata, principii fata de care au demonstrat o repetata dorinta de a le incalca cu impunitate, pune sare pe ranile pe care le-au provocat fiecarui element al societatii."

Pozitia oficiala a scientologilor a fost ca Biroul Gardianului a fost infiltrat la randul lui de elemente perturbatoare care au vrut sa aduca prejudicii miscarii si ca acesti membri au fost epurati din randul lor.

Mai mult, referitor la cea mai mare actiune de spionaj de pe teritoriul Statelor Unite aceasta a fost desconsiderata de scientologi deoarece, in opinia lor, s-a furat doar hartie de fotocopiator.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 18603 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
20 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Extraterestrii vor rezolva problemele./viitorul apropiat

In curand toate sectele si marile credinte de pe glob vor dispare si populatia globului se va reorienta spre singurul adevar transmis de biserica Raeliana ce sustine credinta in extraterestrii.
La primele contacte directe intre om si sxtraterestru vor dispare toate credintele si va ramane doar credinta Raeliana.

 

ORICE

orice defectiune sufleteasca
poate fi reparata- striga duhovnicul;
orice anvelopa
poate fi facuta sa nu mai rasufle
- spuse vulcanizatorul;
orice ogor batut de grindina poate fi reisamantat
- spuse fermierul;
pot face din orice cel putin un ce-
-spuse decis reconditionerul;
vacile sunt un bun teren de investitie- spuse
bancherul veterinar
si toti, in afara de primul,
aveau perfecta dreptate.....
- Lucian Avramescu -

 

Poti convinge cu mare usurintză fără a apela la Lucian Avramescu. Asa de stangaci disimulezi, incat sunt excluse indoielile.

.

Corect !

Singura cale prin care prin care poti controla pe oricine este sa MINTI ! Cineva ,acolo sus,la Cotroceni...a invatat lectia. Sintem astazi supusi unei experiente de tip Scientologic ? Nu ar fi exclus !

Scientologia nu este nimic pe linga organizatii care ne terorizeaza de mii de ani, cum sint

organizatiile crestine si musulmane.

Scientologii: o mina de fete si baieti ridicoli de care putem sa ridem cit vrem.

 

Scientologia si secta iHeu

Scientologia nu este nimic fata de sectantii de la iHeu.
Acestia practica o varianta de terorism ce se vrea mai rafinata,dar cu efecte devastatoare mult mai mari asupra umanitatii.

@cititor: Si iarasi devii copil...

.

Charles Manson, celebrul lider de cult american, un cult al carui membrii spalati pe creier de el au comis crime oribile, era un scientologist si un bun crestin.

Scientologia nu e exact ceva de ras. Intr-adevar, nu e mai putin nociva ca orice alta relige, fie ca e vorba de crestinism, islamism sau iudaism. Reprezinta o incercare de a atrage omul de azi care are inclinatii spre stiinta sa imbratiseze un alt sistem de credinta care sa il mentina in starea lui de sclav. Se numeste "scientology" dar nu are nimic in comun cu stiinta adevarata.

@marion: Se numeste "scientology" dar nu are nimic in comun cu stiinta adevarata.

Puteai sa fii mai explicit: nu are nimic in comun nici cu stiinta, nici cu adevarul :)

Marion

Charles Manson n-a facut parte din cultul scientologistilor ci din cultul satanic,sa nu facem comfuzie was a drug addict si un criminal notorios.Iar cit despre scientologisti ,cel ce a scris articolul are false documentatii despre ei.Cultul acestora nu a traumatizat pe nimeni ci mai degraba se traumatizeaza pe ei singuri crezind ca isi platesc calea spre cer cu bani .Sint multi actori urmasi ai acestui cult chiar si John Travolta e membru si TOM CRUZ.

Care e scopul articolului ?

dica cum vine asta ?Americanii iau apararea unor conspiratori impo6riva Statelor Unite ?Iar dl.MARION il introduce pe Charles Manson in acest cult.NU.Manson s-ia format cultul sau numit Armata Simbionica de Eliberare.o porcarie clara de a stoarce bani si a droga oameni naivi.

Nu-ti mai apara secta mai ***, mai bine spune ce stii despre acesti anticristi care se inchina lui Satan!

.

@omuldinpekin: Ce-ai, bre, te-ai trezit din somn speriat si ai inceput sa bilbii?

Chestia cu anticristul e o referinta la Nietzsche? Atunci ma onoreaza!

Ha, ha, parca ar descrie alianta Ponta-Voiculescu-Antonescu!

" Nu va supuneti niciunei investigatii a noastre. Faceti-o cat mai greu, cat mai greu pentru atacatori pana la capat. Niciodata nu vorbiti despre noi- doar despre ei. Folositi-va de propriul lor sange...sau delicte pentru a face titluri (in presa n.a.)" sau poate cel mai elocvent citat al sau "Singura cale prin care poti controla oamenii este sa ii minti... Singura cale prin care poti controla pe oricine este sa minti."
Vi se pare cunoscut??

 

N-ar fi exclus, acum ca ai mentionat lucrul asta.

Ascultandu-l pe Ponta & Co. vorbind uneori singura explicatie pentru aberatiile pe care le rostesc e ca sunt spalati pe creier si manipulati. La fel ca si celelalte religii si secte care au dat navala in europa de est sa puna mana pe o bucata din noua piata de desfacere, e posibil ca si scientologii sa fi infiltrat clasa politica din Romania.

Spălat pe creier Ponta? Spălat, poate da. Dar pe care creier?

.

@CORINADANILA - nu se cade sa va adunati toti imecilizatii betivanului artagos si sa comentati grobian un art tradus de aiurea, cu ceva conotatii religioase !

1. Art pare a fi o traducere a unui amalgam de insiruiri de termeni halucinanti: "Alba ca zapada", "Scientologia", "religie a banilor si a violentei", etc.
2. Cum ai gasit sa asociezi politicienii cei mai onesti ai Romaniei (Crin Antonescu si Daniel Constantin) cu mizeria umana pres. traian ba-secu pus de catre ocupant ?
3. Art fiind o alegatie, nu are rost nici sa pierdem vremea sa comentam.

si ce au rezolvat acele investigatii?

Astazi e si mai mare gruparea aceea, mai periculoasa chiar si decat orice alta grupare "terorista". Multe celebritati si politicieni sunt scientologi. Am vazut cativa din astia, la o discutie fata in fata, daca sti ce sa-i intrebi incep sa te ameninte.

 

o altă metodă de cum poți profita de pe urma unor nătăfleți

bine că la noi nu a prins prea tare
e drept nici bani nu prea sunt
iar cei care ii au ascultă manele in general

 

Dianetica

Etica adevarului ... Daca cel care a scris acest articol ar fi avut macar putin bun simt sa citesca in Dictionar macar nu ar mai fi preluat toate mizeriile scrise pe Internet de "Anonimus" .....Imi pare rau ca tot mai multi analfabeti scriu prin ziare ....

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor