Actorul Paul Avram, care a interpretat rolul lui Haralamb in "Toate panzele sus", a murit la varsta de 80 de ani

Joi, 16 Iulie 2020, ora 18:59

   

Actorul Paul Avram, care a interpretat rolul lui Haralamb in "Toate panzele sus", a murit la varsta de 80 de ani
Actorul George Paul Avram a murit astazi, 16 iulie 2020, la varsta de 80 de ani. Actorul este cunoscut mai ales pentru rolul marinarului Haralamb din "Toate panzele sus".

"Haralamb a ridicat toate panzele sus si, dupa 80 de ani printre noi s-a dus pe oceanul fara sfarsit.

A fost actor al Teatrului National din Bucuresti, pana in ziua in care a decis sa paraseasca tara, in 1987, persecutat de comunisti.
S-a intors in 2005 si a fost repus in toate drepturile care i se cuvin ca cetatean roman. Ultimul sau rol a fost in 2007, in... "Restul e tacere"...", a scris jurnalistul Florin Ghioca pe Facebook.
Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 9068 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
anaviva
rank 3
Si lu asta ce ia trebuit sa paraseasca Romania !
A parasit Romania la 47 de ani . Oare el nu a fost constient ca in occident nu fug cainii cu covrigii in coada , pentru un artist de teapa lui ? Sa intors in tara dupa 18 ani . De ce nu ne spuneti unde a spalat vase in occident
MosGerila
rank 5
@anaviva 19:21, sunteti o *** perfecta.
.
anaviva
rank 3
Esti un liongau perfect !
g.a.f.y.
DUTTY
rank 5
Lasa ca nici cu tine nu imi este rusine !!!
MosGerila!!!!!
corleone
rank 1
anaviva
Stimata doamna (daca imi permiteți sa va spun așa), aveți ceva impotriva celor care au fugit din regimul comunist din cauza persecuției? Evident ca da, dar de ce? Cumva fiindcă sunteți una din persoanele care au intretinut si beneficiat de regimul totalitar inainte '89 si cel pizedist dupa aceea?
Aveți cumva dovezi ca domnul n-a avut alta treaba decat sa spele vase in occident? Daca nu, permiteți sa va ștuchesc un eșantion de materie superior organizata drept intre felinare.
Cu mult respect, don Corleone.
anaviva
rank 3
Inima de leu ( corleone )
Ori nu realizezi ce inseamna sa fi fost artist in romania la vremea aia si sa emigrezi fara sa sti aproape perfect limba tarii in care emigrezi , ori scri doar ca sa le faci jocul altora . De la Mircea Crisan , care a facut foamea in Franta si pana la paul avram , arata-mi si mie un artist ROMAN care sa realizat in occident . Ca sa emigrezi la 47 de ani si sa nu ai cel putin limba tarii in care emigrezi la nivel universitar , ca artist nu ai alta sansa decat daca in tara de unde vi erai un geniu mondial .
niculaeda
rank 5
@anaviva 02:29
- s.m.d !🤗
tata
rank 5
A mai avut
Un rol in Actoru si Salbaticii,cu regretatu si neegalabilu Toma Caragiu....
Comentariu inadecvat
corleone
rank 1
anaviava
Ce nu (vreți sa) pricepeți este faptul ca cineva poate sa-si lumea in cap, atunci cand situația (i.e represiunea) din tara devine insuportabila. Si atunci respectivul incearcă sa facă tot ce poate, iși asuma niște riscuri serioase, renunța la profesie, doar ca sa ajungă intr-o lume libera. Conceptul de "libera" probabil nu-l ințelegeți, pt ca dvs. priviți totul sub aspect pecuniar, si-i considerați pe aceștia "trădători", doar pentru ca au incercat sa scape dintr-un regim de teroare. Si in subsidiar, ce e rău in a spăla vase si a șterge pe cineva la cour? In lumea libera astea sunt lucruri apreciate. Si ca sa inchei, motivul pentru care nu pricepeți asta (așa cum se vede din indreptățita mandrie proletara cu care ați condamnat acest demers) este ca dvs. sunteți un exponent al unui segment din populația Romaniei care a beneficiat (si beneficiază) din plin de binefacerile unui regim totalitar.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor