Regizorul Tudor Giurgiu va face un film dupa furtul tablourilor din Olanda

Duminica, 11 August 2013, ora 12:06
1710 citiri
Regizorul Tudor Giurgiu va face un film dupa furtul tablourilor din Olanda

Furtul tablourilor de la muzeul Kunsthal din Rotterdam, de catre trei hoti romani, si arderea acestora intr-o soba in Caraliu in Romania, va deveni film. Regizorul Tudor Giurgiu va produce un film inspirat de furtul din muzeul olandez, cu actori de top americani si englezi.

Infractorii Radu Dogaru, Eugen Darie si Alexandru Bitu vor deveni subiect de film nu neaparat datorita curajului lor, ci prin ridicolul faptelor lor, informeaza Libertatea.

Cei trei semianalfabeti fura sapte tablouri celebre, in valoare de 18 milioane de euro, in functie de dimensiunile gentilor pe care le aveau cu ei. Mama unuia dintre infractori, crezand ca daca dispar tablourile fiul sau va scapa de inchisoare, arde in soba, alaturi de sosonii de plastic, capodoperele.

"Deja am primit propuneri de colaborare din partea unor producatori din Marea Britanie, Olanda si SUA. Evaluam posibilitatea realizarii filmului in limba engleza, cu o distributie internationala, in care sa se regaseasca actori europeni si americani de top", a spus Giurgiu.

#Giurgiu film furt tablouri olanda, #tablouri furate Olanda , #stiri cultura