Scandal la Hollywood: Fiica lui Woody Allen povesteste cum a fost molestata de acesta cand avea 7 ani

Autor: Ana Ilie
Duminica, 02 Februarie 2014, ora 11:33
7146 citiri
Scandal la Hollywood: Fiica lui Woody Allen povesteste cum a fost molestata de acesta cand avea 7 ani

Fiica adoptiva a regizorului Woody Allen, Dylan, l-a acuzat pe acesta, intr-o scrisoare deschisa, ca a agresat-o sexual cand avea varsta de sapte ani.

Este pentru prima data cand Dylan Farrow scrie public despre acuzatia pe care mama sa, actrita Mia Farrow, i-a adus-o lui Woody Allen in 1992, scrie CNN.

Detaliile facute publice de Dylan Farrow vin in aceeasi zi in care regizorul a fost nominalizat la categoria cel mai bun scenariu pentru "Blue Jasmine", la Writers Guild Awards.

"Care este filmul vostru preferat din cele facute de Woody Allen? Inainte de a raspunde, ar trebui sa stiti asta: cand aveam sapte ani, Woody Allen m-a luat de mana si m-a dus intr-un pod intunecat, mic, la etajul doi al casei noastre. Mi-a spus sa ma intind pe burta si sa ma joc cu trenul electric al fratelui meu. Apoi m-a agresat sexual", a scris fiica adoptiva a regizorului pe blogul unui jurnalist New York Times.

Dylan a continuat aratand felul in care a schimbat-o aceasta agresiune. "Woody Allen nu a fost niciodata condamnat pentru nicio infractiune. Faptul ca a scapat m-a bantuit ani de zile, cand am crescut. Ma simteam vinovata ca i-am permis sa se apropie de alte fetite. Eram inspaimantata ca ma vor atinge barbatii. Am facut o afectiune de nutritie si am inceput sa ma tai".

Mai mult, fiica adoptiva a lui Woody Allen le-a acuzat pe unele din cele mai faimoase actrite de la Hollywood ca au "inchis ochii" si au continuat sa lucreze cu Allen.

In 1992, dupa ce au fost dezvaluite detalii cu privire la legatura intima dintre Woody Allen si alta fiica adoptiva a Miei Farrow, Soon-Yi Previn, actrita l-a acuzat pe regizor ca a molestat-o pe Dylan. La o saptamana dupa aceste acuzatii, Woody Allen a cerut custodia celor trei copii avuti cu Farrow - Moses si Dylan, adoptati, si fiul biologic Satchel, care acum se numeste Ronan Farrow.

La momentul respectiv, o echipa de anchetatori a ajuns la concluzia ca Dylan nu a fost molestata, iar judecatorul a considerat ca dovezile sunt neconcludente.

Luna trecuta, Allen a primit un premiu pentru intreaga activitate la Golden Globes, iar Ronan Farrow a scris pe Twitter: "Am ratat omagiul adus lui Woody Allen - au mentionat si faptul ca o femeie a confirmat public ca a molestat-o la varsta de 7 ani, inainte sau dupa Annie Hall?".

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Woody Allen agresiune sexuala fiica, #Woody Allen fiica adoptiva molestare , #stiri cultura