Thrillerul "Let Him Go", cu Kevin Costner si Diane Lane, debut pe primul loc in box office-ul nord-american de weekend

Luni, 09 Noiembrie 2020, ora 08:25
4675 citiri
Thrillerul "Let Him Go", cu Kevin Costner si Diane Lane, debut pe primul loc in box office-ul nord-american de weekend

Thrillerul "Let Him Go", cu Kevin Costner si Diane Lane in distributie, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american de weekend.

Costner interpreteaza rolul unui serif pensionat, iar Diane Lane este sotia lui. Ei traiesc intr-o ferma din Montana si, dupa ce fiul lor moare, pleaca pentru a-si gasi unicul nepot. Din distributia filmului regizat de Thomas Bezucha face parte si actrita britanica Lesley Manville.

In weekendul trecut, filmul a generat incasari de 4,1 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Locul al doilea in clasament a fost ocupat de thrillerul horror "Come Play", in coborare o pozitie. In al doilea weekend de la debut, lungmetrajul a generat incasari de 1,7 milioane de dolari.

Regizat de Jacob Chase, cu Gillian Jacobs si John Gallagher Jr. in distributie, "Come Play" are in centru doi parinti care incearca sa isi protejeze fiul de o creatura malefica. Bugetul de productie a filmului a fost de 10 milioane de dolari.

Comedia "The War with Grandpa", cu Robert De Niro in rol principal, s-a mentinut pe pozitia a treia, cu incasari de 1,5 milioane de dolari in al cincilea weekend de la lansare. In total, la nivel nord-american, filmul a generat incasari de 13,4 milioane de dolari.

Filmul de actiune "Honest Thief", cu Liam Neeson in rol principal, a coborat doua locuri in top, dupa ce, in al cincilea weekend de la premiera, a generat incasari de 1,1 milioane de dolari.

Dupa zece saptamani, cea mai importanta productie lansata dupa izbucnirea pandemiei, "Tenet", s-a mentinut pe locul al cincilea, cu incasari de 905.000 de dolari. Totalul incasarilor inregistrat de filmul lui Christopher Nolan este de 55 de milioane de dolari, la nivel nord-american, si de 295,6 milioane de dolari, la nivel international.

Top 10 este completat de animatia "Toy Story", relansata de Disney, "The Empty Man", "Spell", "The New Mutants" si "Love and Monsters".

Citeste si:
The New York Times: Războiul din Ucraina se complică, iar America nu este pregătită
The New York Times: Războiul din Ucraina se complică, iar America nu este pregătită
Senatul SUA a adoptat joi, 19 mai, un pachet de ajutoare de urgență de 40 de miliarde de dolari pentru Ucraina, dar cu un grup mic de republicani izolaționiști care critică cu voce tare...
SUA continuă să ajute Ucraina cu arme. Un nou lot de obuziere au plecat spre front FOTO
SUA continuă să ajute Ucraina cu arme. Un nou lot de obuziere au plecat spre front FOTO
SUA trimit noi arme de apărare și asalt în Ucraina. Recent, senatul american a aprobat ajutorul în valoare de 40 de miliarde de dolari. Imagini postate pe Twitter arată noi sisteme de...