Lunga listă a minciunilor pe care le spun unii agenți imobiliari. "De multe ori nu apare în acte și e greu de verificat"

06 Aprilie 2024 - Lunga listă a minciunilor pe care le spun unii agenți imobiliari. "De multe ori nu apare în acte și e greu de verificat"

Cei care se decid să cumpere un apartament au nevoie adesea de răbdare până reușesc să găsească unul pe placul lor și să încheie tot ceea ce implică procesul.

Cumparare apartament

Probleme nebănuite care apar după cumpărarea unui apartament: "De unde știu că într-o zi nu mă trezesc cu mascații că-mi sparg ușa din cauza lor?"

04 Aprilie 2024 - Probleme nebănuite care apar după cumpărarea unui apartament: "De unde știu că într-o zi nu mă trezesc cu mascații că-mi sparg ușa din cauza lor?"

Când vine vorba de cumpărarea unui apartament, cea mai mare grijă a viitorilor proprietari este legată de deținerea sumei de bani necesare. În unele cazuri, problemele apar și după semnarea

Situațiile de care s-au lovit românii la cumpărarea unui apartament. "Perioada în care trebuie să cauți este iarna"/ "E un proces care îți suge toată energia"

15 Februarie 2024 - Situațiile de care s-au lovit românii la cumpărarea unui apartament. "Perioada în care trebuie să cauți este iarna"/ "E un proces care îți suge toată energia"

Achiziționarea unei locuințe implică cheltuieli mari, răbdare, dar și pricepere. Cei care fac pasul trebuie să aibă în vedere o listă lungă de situații pentru a se feri de înșelătorii

Cât de importantă este reputația dezvoltatorului imobiliar: ce ar trebui să știi înainte să cumperi un apartament

17 Ianuarie 2024 - Cât de importantă este reputația dezvoltatorului imobiliar: ce ar trebui să știi înainte să cumperi un apartament

Un apartament reprezintă o investiție importantă, motiv pentru care este esențial să te asiguri că întregul proces de achiziție se desfășoară fără probleme. Dacă optezi pentru un

Griji noi pentru cei care vor să cumpere un apartament: "Proprietarii nu spun, evident, la avizierul blocului nu apare nimic"

22 Decembrie 2023 - Griji noi pentru cei care vor să cumpere un apartament: "Proprietarii nu spun, evident, la avizierul blocului nu apare nimic"

Mulți dintre cei cei care au planuri să cumpere o locuință au amânat o decizie în acest sens din cauza prețurilor mari. Unii așteaptă o perioadă mai stabilă economic, alții adună noi

Românii, derutați de piața imobiliară: "Să mă apuc de construit casă sau să cumpăr apartament pe care să-l renovez?"

23 Septembrie 2023 - Românii, derutați de piața imobiliară: "Să mă apuc de construit casă sau să cumpăr apartament pe care să-l renovez?"

Prețurile locuințelor au crescut în ultima perioadă iar unii dintre cei care ar fi vrut să facă o achiziție au amânat decizia.

De ce merită să îți cumperi un apartament nou în București lângă parcul IOR

30 Mai 2023 - De ce merită să îți cumperi un apartament nou în București lângă parcul IOR

Ca orice capitală europeană, Bucureștiul este un oraș vibrant și plin de oportunități, care îți oferă ocazia de a te bucura de un stil de viață modern și activ. Bineînțeles, ca în

Situațiile ciudate care apar la cumpărarea unui apartament: "Vecinii au fost mulțumiți că scapă de cheltuială și primesc și un ban"

11 Martie 2023 - Situațiile ciudate care apar la cumpărarea unui apartament: "Vecinii au fost mulțumiți că scapă de cheltuială și primesc și un ban"

Românii cad uneori victime ale înșelătoriilor atunci când cumpără un apartament, indiferent dacă este vorba de un bloc nou sau de unul vechi.

Românul care a cumpărat apartamentul de la un dezvoltator și a descoperit apoi că e mai mic decât în acte: "Am achitat întreaga sumă"

22 Februarie 2023 - Românul care a cumpărat apartamentul de la un dezvoltator și a descoperit apoi că e mai mic decât în acte: "Am achitat întreaga sumă"

Unii români au parte de surprize când cumpără o locuință. Cei care aleg blocurile vechi află abia după ce se mută la cât ajung investițiile pe care le au de făcut. Și cei care

Românii care caută acum locuințe cer asigurări că vor rezista la cutremure: "Nu luați cu parcare subterană"

18 Februarie 2023 - Românii care caută acum locuințe cer asigurări că vor rezista la cutremure: "Nu luați cu parcare subterană"

Cutremurele din Turcia, dar și cele din țara noastră, din ultimele zile, i-au determinat pe români să fie mai prudenți. Unii s-au grăbit să încheie asigurări pentru case, iar alții și-au

Cum te ferești de țepele pe piața imobiliară. Metoda simplă de a verifica dezvoltatorul

03 Februarie 2023 - Cum te ferești de țepele pe piața imobiliară. Metoda simplă de a verifica dezvoltatorul

Cazul unei țepe imobiliare de proporții mediatizate recent a readus în discuție măsurile pe care le pot lua cei dornici să cumpere un apartament pentru a le evita.

Românii caută soluții să cumpere locuințe la prețuri mici: "A reușit cineva să achiziționeze prin licitație o proprietate executată silit?"

31 Ianuarie 2023 - Românii caută soluții să cumpere locuințe la prețuri mici: "A reușit cineva să achiziționeze prin licitație o proprietate executată silit?"

Mulți români au amânat achiziția unei locuințe din cauza creșterii prețurilor, dar și a ratelor de la bănci.

Calculul esențial pe care trebuie să-l faci înainte de a cumpăra un apartament. Când investiția este cu adevărat rentabilă

15 Ianuarie 2023 - Calculul esențial pe care trebuie să-l faci înainte de a cumpăra un apartament. Când investiția este cu adevărat rentabilă

Pentru mulți dintre noi, cumpărarea unui apartament este cea mai importantă investiție pe care o vom realiza de-a lungul vieții. De aceea este vital să verificăm înaintea tranzacției câteva

Care este cea mai bună metodă pentru achiziționarea unui apartament: “Mi se pare ireal să fii dator 35 de ani la bănci"

28 Decembrie 2022 - Care este cea mai bună metodă pentru achiziționarea unui apartament: “Mi se pare ireal să fii dator 35 de ani la bănci"

Românii au devenit mai prudenți în urma scumpirilor din ultima perioadă și amână decizia de a lua un credit.

Coșmarul unui român care a cumpărat apartament cu credit: "Am mucegai peste tot. Mă îngrozește gândul că plătesc 30 de ani pentru asemenea condiții"

08 Decembrie 2022 - Coșmarul unui român care a cumpărat apartament cu credit: "Am mucegai peste tot. Mă îngrozește gândul că plătesc 30 de ani pentru asemenea condiții"

Cumpărarea unui apartament este câteodată o adevărată loterie. Cei care aleg unul în blocurile noi descoperă că din apartamentele vecine se aud toate sunetele. Nici cei care optează pentru

CEL MAI MARE EVENIMENT IMOBILIAR AL ANULUI are loc săptămâna viitoare la Palatul Parlamentului. Detalii despre acces gratuit, în text!

11 Noiembrie 2022 - CEL MAI MARE EVENIMENT IMOBILIAR AL ANULUI are loc săptămâna viitoare la Palatul Parlamentului. Detalii despre acces gratuit, în text!

Salonul Imobiliar Bucuresti (www.sib.ro) nu este un simplu targ imobiliar, ci un eveniment pe care nu il poti rata daca planuiesti sa achizitionezi in viitorul apropiat o casa sau un apartament, fie

Conceptul de "comunitate verde" - Un cartier rezidențial îmbrățișat de pădure

09 Iunie 2022 - Conceptul de "comunitate verde" - Un cartier rezidențial îmbrățișat de pădure

Conceptul de comunitate „verde” este unul cu care multă lume rezonează puternic în ultima vreme. În esență, acest concept implică existența unui cartier rezidențial înconjurat de

Ești în cautare de „acasă”? Alege apartamente noi în complexul rezidențial H Pipera-Lake

19 Iulie 2021 - Ești în cautare de „acasă”? Alege apartamente noi în complexul rezidențial H Pipera-Lake

Atunci când pornim la drum în căutarea unei locuințe, marea majoritatea dintre noi ne imaginăm deja cum arată apartamentul perfect: un spațiu primitor, o locație liniștită și o zonă cu

Cumparare apartament - ghid util in 5 pasi

02 Aprilie 2019 - Cumparare apartament - ghid util in 5 pasi

Atunci cand vrei sa cumperi un apartament, multe dintre aspectele legate de tranzactie pot fi derutante, mai ales daca esti la prima experienta de acest gen.

A fost cumparat cel mai scump apartament din Bucuresti, cu 1 milion de euro

10 Aprilie 2014 - A fost cumparat cel mai scump apartament din Bucuresti, cu 1 milion de euro

Cel mai scump apartament din Bucuresti si-a gasit cumparator. Este vorba de un penthouse de un milion de euro situat la etajul al 19-lea al unui imobil din zona Arcului de Triumf.

Apartamentele vechi sunt mai scumpe, cele noi se ieftinesc. La cat au ajuns preturile

05 Martie 2014 - Apartamentele vechi sunt mai scumpe, cele noi se ieftinesc. La cat au ajuns preturile

Dupa ce apartamentele scoase la vanzare in intreaga tara s-au ieftinit semnificativ in 2013, la inceputul lui 2014 piata imobiliara da semne de revenire.

Executari silite: 3 camere la mai putin de 30.000 de euro, inclusiv in Capitala

29 Ianuarie 2014 - Executari silite: 3 camere la mai putin de 30.000 de euro, inclusiv in Capitala

In marile orase din tara, inclusiv in Capitala, pot fi cumparate apartamente cu trei camere, pe segmentul locuintelor executate silit, pentru numai 30.000 de euro.

Butoiul cu pulbere care ar putea exploda in 2014 pe piata apartamentelor Interviu

02 Ianuarie 2014 - Butoiul cu pulbere care ar putea exploda in 2014 pe piata apartamentelor Interviu

Preturile apartamentelor au scazut cu peste 50% de la inceputul crizei, iar ieftinirile vor continua in 2014, intr-un ritm mai putin alert, avand in vedere faptul ca nivelul este deja jos comparativ

Preturile apartamentelor ating un nou prag minim - unde s-au ieftinit cel mai mult locuintele

12 Noiembrie 2013 - Preturile apartamentelor ating un nou prag minim - unde s-au ieftinit cel mai mult locuintele

Pretul mediu cerut pentru apartamentele noi si vechi scoase la vanzare la nivel national a scazut cu 8,2% in ultimele 12 luni.

Locuinte de la 18.000 de euro in Capitala - vezi ofertele

10 Noiembrie 2013 - Locuinte de la 18.000 de euro in Capitala - vezi ofertele

Preturile locuintelor prezentate in cadrul celei de-a XXV-a editii a Targului Imobiliar Project Expo incep de la 18.000 de euro.

Cat costa un apartament executat silit si cum poate fi cumparat

30 Mai 2013 - Cat costa un apartament executat silit si cum poate fi cumparat

Piata executarilor silite a crescut intr-un ritm foarte rapid in ultimii ani. Persoanele interesate sunt atrase de pretul redus al locuintelor vandute pe aceasta piata, pret care scade cu fiecare

Ce moneda alegi pentru un credit ipotecar?

10 Februarie 2012 - Ce moneda alegi pentru un credit ipotecar?

Bancherii sfatuiesc romanii care se gandesc la un credit ipotecar pe termen lung sa se imprumute in moneda europeana.

Vrei sa-ti cumperi un apartament? Vezi preturile din Capitala si marile orase

15 Octombrie 2010 - Vrei sa-ti cumperi un apartament? Vezi preturile din Capitala si marile orase

Criza a lovit puternic sectorul imobiliar, insa pretul apartamentelor este in continuare destul de ridicat pentru buzunarele goale ale romanilor.

Pasii pentru o tranzactie imobiliara de succes

18 Februarie 2010 - Pasii pentru o tranzactie imobiliara de succes

Achizitia sau vanzarea unui imobil sunt momente foarte importante, pentru ca este vorba, de obicei, de o suma mare de bani. De aceea trebuie sa stii care sunt pasii care trebuie facuti pentru o

Jumatate dintre cei care vor o casa nu ar da mai mult de 60.000 euro

25 Iunie 2009 - Jumatate dintre cei care vor o casa nu ar da mai mult de 60.000 euro

Jumatate dintre cei care vor sa-si achizitioneze in prezent o casa declara ca nu sunt dispusi sa dea pe ea mai mult de 60.000 euro.

Top 3 știri din presa centrală

Clădiri scutite de impozit sau taxe. Ce prevede legea promulgată de Iohannis
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri, 19 iunie, legea pentru completarea alin. (1) al art. 456 din Legea nr. 227/2015 privind Codul...

Capitolul la care producția României a scăzut în primele luni ale lui 2024. De unde vine pericolul
În primele patru luni din 2024, România a produs o cantitate de ţiţei de 903.900 tone echivalent petrol (tep), cu 36.100 tep mai mică (-3,8%)...

BNR dă unde verde milionarului Dan Ostahie să cumpere o bancă românească. Cum se va numi noua instituție
Banca Națională a României a aprobat achiziționarea, în mod direct, de către omul de afaceri Dan Ostahie (90,10%) și societatea Real Estate...
  1. O femeie care urăște să gătească a dezvăluit cele 5 mese ușoare și sănătoase care au ajutat-o să slăbească 90 de kilograme
  2. Surpriză de proporții la Sectorul 2. Cum s-a schimbat raportul de forțe după renumărarea voturilor
  3. ”Diamantul” lui Putin de 49 de milioane de dolari făcut scrum: Ucraina lovește decisiv VIDEO
  4. „Marea prescripție”, desființată de Înalta Curte. „Ar trebui să revină nume grele în boxa acuzaților”
  5. Firma unei femei de afaceri condamnată într-un dosar al Clanului Sportivilor pune garduri de milioane de euro pe banii unei primării din Capitală
  6. Investigație privind recalcularea pensiilor. Există suspiciuni că pensionarii au fost păcăliți să plătească mii de lei
  7. Grecii vor construi 1.000 de kilometri noi de autostradă. Turiștii români vor putea ajunge mai rapid în zonele preferate VIDEO
  8. O sursă anonimă dezvăluie mutarea secretă a lui Putin: ”Nu am văzut niciodată așa ceva”, pregătește totul în munți
  9. N-a mai rezistat! O mare actriță a întrerupt de trei ori spectacolul de la Teatrul Național din cauza publicului
  10. Marile exporturi ale României în 2023. Cine a cumpărat bunuri românești de 44 de miliarde de euro