Finala Cupei Romaniei: Echipele probabile, ultimele informatii si ponturi la pariuri

Advertorial
Sambata, 27 Mai 2017, ora 10:15
18879 citiri
Finala Cupei Romaniei: Echipele probabile, ultimele informatii si ponturi la pariuri
Foto: afcastragiurgiu.ro

FC Voluntari si Astra Giurgiu se vor intalni, sambata de la ora 20:45, in meciul zilei din fotbalul romanesc, finala Cupei Romaniei.

Confruntarea va avea loc pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti, unde sunt asteptati in jur de 10 mii de spectatori.

Se vor intalni doua echipe cu stari de spirit diferite. FC Voluntari, considerata echipa gazda a finalei, se afla pentru prima data in postura de a disputa o finala.

Ilfovenii au renascut sub comanda lui Claudiu Niculescu si au produs marea surpriza, eliminand CSU Craiova dupa un succes in deplasare si un egal la Chiajna.

De partea cealalta, Astra Giurgiu a avut o misiune mai facila, intalnind ACS Poli Timisoara, o echipa mai putin interesata de aceasta competitie.

FC Voluntari vine dupa trei meciuri la rand fara a simti gustul esecului - o remiza cu CSU Craiova si doua victorii cu FC Botosani si ASA Targu Mures.

De partea cealalta, Astra a fost invinsa de FCSB, a remizat cu Dinamo si a invins ACS Poli Timisoara. Giurgiuvenii ar putea suferi deoarece vin dupa 10 zile de inactivitate.

Acesta va fi ultimul meci pentru antrenorul Marius Sumudica pe banca giurgiuvenilor.

In meciurile directe din campionat, Astra a remizat pe teren propriu, scor 1-1, si s-a impus cu 2-1 in deplasare.

FC Voluntari are o absenta importanta in aceasta partida, intrucat cel mai valoros jucator, Florin Cernat, s-a accidentat.

De partea cealalta, de la Astra va lipsi doar mijlocasul dreapta Damien Boudjemaa, o absenta de durata a giurgiuvenilor.

Un pariu pe finala Cupei Romaniei este ca Astra Giurgiu va castiga meciul in timp regulamentar, la o cota de 1.73 la Betano.

Cei ce doresc sa riste la pariuri online pot miza X/2 la cota 4.15 la Betano.

Echipele probabile:

FC Voluntari: D. Balauru - Maftei, I. Balaur, Cazan, Acsinte - C. Lazar, Novac - Capatana, L. Marinescu, Popadiuc - Ad. Balan

Rezerve: Bornescu, C. Achim, Spahija, G. Deac, Ivanovici, Curelea, Vodut

Astra Giurgiu: S. Lung jr. - Al. Stan, Sapunaru, Fabricio, Junior Morais - Lovin, Seto - Al. Ionita, Budescu, Filipe Teixeira - D. Niculae

Rezerve: P. Iliev, Geraldo Alves, Boubacar, Balaure, Nicoara, S. Bus, D. Florea

Finala Cupei Romaniei va fi transmisa in direct de site-ul Ziare.com.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#finala Cupa Romaniei, #Astra Voluntari cote pariuri, #Astra Voluntari finala , #finala