CSU Craiova - FC Voluntari: Echipele probabile, ultimele informatii si televizarea meciului din semifinalele Cupei Romaniei

Advertorial
Joi, 27 Aprilie 2017, ora 07:57
14650 citiri
CSU Craiova - FC Voluntari: Echipele probabile, ultimele informatii si televizarea meciului din semifinalele Cupei Romaniei
Foto: csuc.ro

CS Universitatea Craiova si FC Voluntari se vor intalni, joi de la ora 20:30, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei la fotbal.

Partida se va disputa la Severin, dar oltenii mizeaza pe cel putin 10 mii de spectatori.

Chiar daca porneste cu prima sansa la agentiile de pariuri online, CS Universitatea Craiova are mari probleme de lot. Dintre titulari, Alexandru Baluta, Apostov Popov, Alexandru Mateiu si Hristo Zlatinski sunt suspendati.

De partea cealalta, Claudiu Niculescu nu are mari probleme de lot inaintea acestei partide.

Un pont la pariuri ar fi victoria lui CS Universitatea Craiova, ce are cota 1.70 la agentia Efortuna.

CSU Craiova lupta pentru prina finala a Cupei Romaniei dupa 17 ani, in timp ce FC Voluntari este la prima aparitie in aceasta faza.

Oltenii au patru victorii la rand in confruntarile cu FC Voluntari, toate la zero.

Echipele probabile:

CS Universitatea Craiova: Calancea - Dimitrov, Kelici, Barthe, Briceag - Gustavo, Screciu, Dumitras - Ivan, Mazarache, Bancu

Antrenor: Gigi Multescu

Rezerve: Mingote - Bucurica, R. Petre, Manea, Fajic, Jazvic, Barzan.

FC Voluntari: Balauru - Maftei, Spahija, Cazan, Acsinte - Novac, C. Lazar, Popadiuc - Ivanovici, Cernat, Ad. Balan.

Antrenor: Claudiu Niculescu.

Rezerve: Bornescu - Balaur, Andrei Ionescu, L. Marinescu, Capatana, Curelea, Deac.

Declaratiile antrenorilor:

Gigi Multescu: Ne asteapta o dubla dificila cu Voluntari, care a avut o forma buna in ultima perioada si si-a recuperat jucatorii accidentati. Va trebui sa ne concentram la maximum si sa depunem un efort inteligent ca sa-i putem depasi. Ideal ar fi sa-i batem fara sa primim gol. Lista absentelor noastre e lunga, pentru ca s-au adaugat cei trei suspendati, cu rosii. Avem o situatie foarte grea, pentru ca trei jucatori creasera relatii de joc intre ei si ofereau un echilibru. Nu fac experimente, dar va trebui sa folosesc unii juniori. (Sursa: Gazeta de Sud)

Claudiu Niculescu: Urmeaza un meci dificil pe care trebuie sa-l gestionam cu incredere si echilibru. Intalnim o formatie importanta, cu jucatori talentati, care cu siguranta vor da totul pentru victorie.

Partida va fi televizata de Digi Sport si Dolce Sport.

#Craiova FC Voluntari, #Craiova Voluntari Cupa Romaniei , #meciuri