Cupa Romaniei: Petrolul lui "Gurita" a eliminat Brasovul

Marti, 30 Octombrie 2012, ora 20:39
1889 citiri
Cupa Romaniei: Petrolul lui "Gurita" a eliminat Brasovul
Foto: gsp.ro

Petrolul Ploiesti a eliminat Brasovul din Cupa Romaniei dupa ce a castigat meciul din optimile de finala, disputat la poalele Tampei, cu scorul de 2-0. A fost prima partida a lui "Gurita" Contra ca antrenor al "lupilor".

Intalnirea de la Brasov a inceput, practic, de la scorul de 0-1, "Printul" Adrian Cristea deschizand scorul pentru Petrolul inca din minutul 1. Bokila l-a gasit foarte bine pe mijlocas cu o pasa exacta iar Cristea a punctat cu un sut plasat la coltul lung.

La nici trei minute dupa gol, Gicu Grozav a trecut pe langa 2-0, insa a fost blocat in extremis in careul stegarilor.

Meciul a continuat intr-un ritm agreabil, ocazii fiind la ambele porti. Buga si Batin au irosit sanse bune pentru gazde, in timp ce Cristea si Grozav n-au gasit drumul spre gol pentru oaspeti.

Partea secunda a inceput cu alta mare ocazie, Damien Boudjemaa sutand pe langa poarta Brasovului din pozitie ideala.

Oarecum firesc, Petrolul, echipa mai buna, a reusit sa isi dubleze avantajul de pe tabela in minutul 61, atunci cand Bokila a scapat singur cu Taborda si l-a executat pe goalkeeperul gazdelor.

Avand un avans de doua goluri pe tabela de marcaj, Petrolul a continuat sa atace, Cristescu fiind blocat senzational de Taborda.

Cosmin Contra a debutat cu dreptul pe banca ploiestenilor, reusind sa califice echipa in sferturile de finala ale Cupei Romaniei.

Echipele de start:

Brasov: Taborda - Velayos, Machado, Cristi Munteanu, Straut - Viveiros, Mateiu, Tames - Popa, Batin, Buga

Rezerve: Mutu, Paun, Brata, Hadnagy, Olariu, Lazar, Cristi Ionescu

Antrenor: Sorin Cartu

Petrolul: Bornescu - Achim, Galamaz, Manasse, Guilherme - Boudjemaa, Mustivar, Marinescu, Cristea - Bokila, Grozav

Rezerve: Hamutovski, Gyan, Grecu, Hoban, Cristescu, Oprita, Tony

Antrenor: Cosmin Contra

M.D.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Petrolul FC Brasov Cupa Romaniei rezultat, #Petrolul Brasov Cupa Romaniei, #rezultate Cupa Romaniei, #Cosmin Contra Petrolul Ploiesti , #rezultate