Dinamo - Steaua: Ce spun Reghecampf si Rednic dupa acest meci

Vineri, 04 Martie 2016, ora 07:19
6614 citiri
Dinamo - Steaua: Ce spun Reghecampf si Rednic dupa acest meci
Foto: Hepta.ro

Mircea Rednic si Laurentiu Reghecampf au comentat rezultatul de egalitate inregistrat intre Dinamo si Steaua, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei.

Cei doi antrenori s-au aratat multumiti de rezultat si promit victoria in meciul pe care cele doua formatii il vor disputa duminica, in Liga 1.

"Toata echipa a jucat bine. Tade a alergat foarte mult, a luptat foarte mult, stim foarte bine care sunt calitatile lui. E un jucator de lupta, care se demarca foarte bine, dar care nu are o tehnica foarte buna in fata portii. E un jucator util echipei si, avand in vedere programul pe care il avem, trebuie sa folosim fiecare jucator pe care il avem in lot. Nu ascund ca vrem sa castigam si Cupa Romaniei si Cupa Ligii, dar pentru noi e primordial sa castigam campionatul.

De ce i-am schimbat pe Chipciu si Hamroun? Nu am nimic de explicat. In trei zile avem un alt meci, cu Dinamo. Sunt schimbari normale, avem un lot foarte bun, incercam sa dam posibilitatea jucatorilor care nu au jucat asa de mult, Chipciu vine dupa o perioada foarte lunga de inactivitate, Hamroun a fost suspendat etapa trecuta, Enache nu va juca meciul din campionat", a spus Reghecampf, conform Digi Sport.

La randul sau, Mircea Rednic a analizat meciul din Stefan cel Mare si a vorbit despre urmatoarea intalnire.

"A fost un meci echilibrat, un rezultat normal, doua echipe care au stat bine pe teren. Am avut doua obiective, unul sa nu primim gol, al doilea sa marcam. Primul l-am realizat, al doilea a fost mai greu. A avut Rotariu in repriza a doua niste situatii, dar a intarziat si a fost blocat. Ei au avut acea bara si eu cred ca rezultatul e echitabil.

Steaua e o echipa buna, chiar daca au avut jucatori lispa. Au folosit aceeasi tactica. Au avut o posesie buna si cei doi fundasi laterali ai nostri au avut mult de munca cu Hamroun, care azi a facut un meci foarte bun, si cu Enache. Ne-au surprins cu Tade ca el nu jucase. A jucat cat a putut, saracul. Pentru meciul de duminica sunt sigur ca vom fi si mai bine pregatiti si vom castiga. Vom juca altfel, pentru ca un 0-0 nu ne mai convine. Voi avea mai multe solutii", a comentat Rednic.

Cupa Romaniei: Rezervele Stelei rateaza victoria pe terenul lui Dinamo

Dinamo si Steaua au terminat la egalitate, scor 0-0, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei.

Cele doua formatii se vor intalni si duminica, in prima etapa a play-off-ului, de la ora 20:30, in direct pe Ziare.com.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#Dinamo Steaua, #reactii Dinamo Steaua , #stiri Cupa Romaniei