Finala Cupei Romaniei: Pretul biletelor

Vineri, 13 Mai 2011, ora 17:22
6275 citiri
Finala Cupei Romaniei: Pretul biletelor

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, vineri, preturile biletelor pentru finala Cupei Romaniei dintre Steaua si Dinamo.

Cele doua echipe vor primi cate 30 la suta din totalul biletelor, urmand ca pretul unui tichet sa fie de 35 de lei.

"In ziua de 25 mai a.c., de la ora 21.15, se va disputa, pe stadionul Tineretului din Brasov, finala editiei 2010-2011 a Cupei Romaniei-Timisoreana, protagoniste fiind Dinamo 1948 SA si SC FC Steaua Bucuresti SA.

Mai jos prezentam modalitatea de distribuire a biletelor, pretul unitar fiind de 35 de lei.

Cluburile finaliste vor primi cate 30 la suta din totalul biletelor joi, 19 mai a.c., ele fiind, ulterior, responsabile pentru distribuirea biletelor, conform propriilor sisteme si modalitati de vanzare.

Suporterii echipei Steaua vor achizitiona bilete de culoare albastra, in sectoarele A-G, in timp ce fanii echipei Dinamo vor avea bilete de culoare rosie, in sectoarele J-N.

Sectoarele H, I si P vor fi asa-numite sectoare-tampon, libere de spectatori.

20 la suta din totalul biletelor (avand culoare galbena) - sectoarele U-Z - vor fi vandute dupa data de 20 mai a.c., spectatorilor neutri la casele de bilete ale FC Brasov.

Sectoarele R si S sunt rezervate sponsorilor si partenerilor FRF, sectorul T fiind repartizat presei, aceste trei sectoare reprezentand ultimele 20 de procente din totalul biletelor tiparite.

Doritorii vor cumpara bilete, conform art.5 pct.8 al Legii nr. 4/09.01.2008, doar in baza Cartii de Identitate, cluburile urmand sa alcatuiasca tabele, continand datele de identificare (inclusiv CNP) ale tuturor suportderilor, precum si mijloacele de transport pe care acestia le vor folosi in vederea deplasarii la (de la) Brasov.

Spectatorii vor trebui sa respecte prevederile Legii evocate mai sus, neputand avea asupra lor, printre altele, umbrele, nemaivorbind de obiectele interzise de respectiva Lege. Persoanele care vor asista la finala sunt rugate sa ajunga la stadion luand in consideratie faptul ca portile arenei se vor inchide cu o ora inaintea fluierului de start", se arata intr-un comunicat al FRF.

Partida va fi transmisa, in format LIVE text, de site-ul Ziare.com.

I.G.

Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a anunţat vineri, 29 martie, că împreună cu echipa de la instituţia pe care o conduce, pregăteşte un proiect legislativ care va...
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
#finala Cupei Romaniei, #preturi bilete Steaua Dinamo, #finala Cupei preturi bilete , #stiri Cupa Romaniei