Rusia a eliminat Romania din Cupa Davis

Duminica, 08 Martie 2009, ora 16:57
1373 citiri
Rusia a eliminat Romania din Cupa Davis

Echipa nationala a Romaniei a pierdut intalnirea de Cupa Davis cu reprezentativa Rusiei, dupa ce Victor Hanescu a cedat in meciul cu numarul patru in fata lui Dmitri Tursunov, scor 6-4, 7-5, 3-6, 4-6, 2-6.

Victoria fantastica de sambata reusita de cuplul CopilTecau ne-a facut sa speram. Cel mai clasat jucator al nostru, Victor Hanescu, l-a avut in fata pe Dmitri Tursunov, desi Safin era cel anuntat pentru intalnirea de duminica.

Victor Hanescu a inceput perfect partida, cu un break rapid. Romanul si-a castigat apoi de fiecare data serviciul si s-a impus in primul set, scor 6-4.

Dmitri Tursunov a luat si el un break in startul setului secund, dar Hanescu a facut rebreak si, in finalul unui act extrem de echilibrat, Hanescu a facut break la 5-5, iar apoi si-a castigat serviciul si, totodata, setul, cu 7-5.

Sportivul roman a terminat insa inexplicabil benzina si a pierdut urmatoarele trei seturi, scor 3-6, 4-6, 2-6 si astfel Romania a fost eliminata din Cupa Davis.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Analiză: Jocul (secret) al Rusiei și Ungariei în România
Analiză: Jocul (secret) al Rusiei și Ungariei în România
Oamenii rușilor se pot infiltra în serviciile secrete și instituțiile românești? Sau sunt deja aici? Și cum a ajuns Ungaria prietenă la cataramă cu România? Raportul Consiliului Suprem...
Putin a numit un nou ambasador al Rusiei în România. Cine este Vladimir Lipaev
Putin a numit un nou ambasador al Rusiei în România. Cine este Vladimir Lipaev
Președintele rus Vladimir Putin l-a numit pe Vladimir Lipaev ambasadorul al Rusiei în România. Decretul a fost publicat pe portalul oficial de informații juridice, informează agenția rusă...
#Romania, #cupa davis, #Rusia , #stiri Cupa Romaniei