Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Scandal la Federatia Romana de Tenis

Joi, 12 Martie 2009, ora 07:48
2653 citiri
Scandal la Federatia Romana de Tenis

Scandalul pornit la Federatia Romana de Tenis in urma alegerii noului presedinte, Ruxandra Dragomir, continua si dupa incheierea partidei de Cupa Davis dintre Romania si Rusia.

Fostul mare tenismen Ilie Nastase cere un control 'la sange' in privinta fondurilor alocate pentru organizarea partidei de Cupa Davis cu Rusia.

"Anul trecut, ANS a decontat suma de 40.000 de euro pentru meciul de Cupa Davis cu Franta. Acum, bugetul e de patru ori mai mare: 160.000 de euro. Mi se pare exagerat de mult. Voi sesiza si eu Ministerul Tineretului si Sportului, sa faca o ancheta", a declarat Ilie Nastase.

De cealalta parte, presedintele FRT, Ruxandra Dragomir, sustine ca banii pot fi justificati: "Nu ma gandeam ca domnul Nastase va face asemenea declaratii... Eu pot sa justific cheltuielile. La o prima strigare, numai terenul de joc a costat 40.000 de euro", a spus Dragomir, conform EVZ.

160.000 de euro a fost bugetul partidei de Cupa Davis cu Rusia, dintre care 100.000 de euro au provenit de la stat.

Romania a pierdut in fata Rusiei cu scorul de 1-4, singura partida castigata fiind cea de dublu.

"Nasty" merge la Cannes: succes formidabil al filmului cu Ilie Năstase
"Nasty" merge la Cannes: succes formidabil al filmului cu Ilie Năstase
"NASTY", documentarul despre viaţa şi cariera tenismenului român Ilie Năstase a fost inclus în selecţia celei de-a 77-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes, unul dintre...
Ilie Năstase, despre decizia Simonei Halep: ”Nici nu mă interesează să cunosc acest motiv”
Ilie Năstase, despre decizia Simonei Halep: ”Nici nu mă interesează să cunosc acest motiv”
Filmul documentar intitulat Nasty, despre viaţa şi cariera primului număr 1 mondial din tenis, Ilie Năstase, a fost lansat, marţi, în prezenţa unor nume mari ale sportului mondial precum...
#Federatia Romana Tenis, #scandal FRT, #Ilie Nastase, #Ruxandra Dragomir , #stiri Cupa Romaniei