Ce noutăți aduce noul model Dacia Spring 2023: ”Arată ieftin, nu știu de ce au făcut asta” VIDEO

Vineri, 02 Decembrie 2022, ora 04:45
16292 citiri
Ce noutăți aduce noul model Dacia Spring 2023: ”Arată ieftin, nu știu de ce au făcut asta” VIDEO
Noul model Dacia Spring 2023 FOTO Captură Video YouTube/ Josip Ricov

Un nou model Dacia Spring va fi prezent pe străzile din România începând cu anul 2023, iar șoferii care se gândesc să cumpere o mașină electrică trebuie să știe că acest vehicul vine cu o serie de noutăți, comparativ cu versiunile vechi.

Pe canalul auto de YouTube ”Josip Ricov” a apărut o recenzie din momentul în care noul model Expression a fost prezentat la târgul auto din Paris.

Acesta vorbește despre schimbările de design, cum ar fi noul logo și noua grilă.

”Au schimbat de asemenea portul de încărcare (...) Au schimbat și design-ul stopurilor, au adăugat și un sticker în partea din spate, pe care scrie ”Spring”, arată ieftin, nu știu de ce au făcut asta. (...) Spațiul din portbagaj este cam la fel (...) Geamurile nu sunt în totalitate automate, trebuie să ții apăsat ca să deschizi sau să închizi complet geamul. (...)

În spate mi se pare suficient loc pentru picioare, dar lovesc cu genunchii în scaunul șoferului. Pentru o persoană înaltă ca mine, nu e foarte mult loc în spate. (...)

Asta e o mașină electrică ieftină ideală dacă vrei să strângi bani, e bună pentru livrări. (...) E o mașină mică care arată bine, interesantă culoarea în stil militar”, spune în recenzie.

Ionuț Sbîrnac a făcut un videoclip pe canalul său de YouTube, Garage Community, în care a vorbit despre noutățile aduse de Dacia Spring 2023.

Prețul începe de la 21.800 de euro, iar mașina este prezentată ca fiind un autoturism de oraș 100% electric.

De asemenea, modelul va apărea atât cu o nouă siglă și un nou logo, cât și într-o nouă culoare.

”La interior probabil că a rămas la fel, doar că avem mai mult ca sigur schimbări pe partea de logo, siglă și identitate pe volan. Eu cred că Dacia Spring va fi în continuare destul de vândută pentru că există o cerere foarte mare pentru mașini electrice. Am observat că a început să fie o opțiune și la firmele care au mașini de închiriat. Deci nu sunt foarte multe schimbări la Dacia Spring”, povestește Ionuț Sbîrnac.

Pe canalul de YouTube ”Conducem la relanti” a apărut de asemenea o trecere în revistă a caracteristicilor diferite cu care va veni noul model, care țin de asemenea mai mult de partea de design:

- Grilă nouă în partea din față cu logo nou

- Noua culoare de caroserie care se numește kaki lichen

- Stopuri sub forma literei ”Y”

- Noul logo Dacia și pe jante și pe volan

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Noua țintă a conspiraționiștilor: ”Mașinile electrice, bombe amorsate”. De ce fake news-ul periclitează progresul
Noua țintă a conspiraționiștilor: ”Mașinile electrice, bombe amorsate”. De ce fake news-ul periclitează progresul
Dezinformarea în creștere din Europa Centrală și de Est amenință să deraieze progresul unui mod de transport mai sustenabil. Noua țintă a ”fake news” devin vehiculele electrice,...
Tesla va face concedieri la nivel mondial. Motivele deciziei au fost găsite într-un document intern
Tesla va face concedieri la nivel mondial. Motivele deciziei au fost găsite într-un document intern
Tesla va concedia peste 10% din forţa sa de muncă la nivel global, conform unui document intern văzut de Reuters, pe fondul declinului vânzărilor şi al intensificării războiului preţurilor...
#dacia spring 2023, #noutati, #masini electrice, #Dacia Spring , #masini electrice