Prima țară din Europa care blochează producătorii chinezi de automobile. Dacia Spring, victimă colaterală

13 Mai 2023 - Prima țară din Europa care blochează producătorii chinezi de automobile. Dacia Spring, victimă colaterală

Franța va încerca să-și protejeze industria auto prin limitarea accesului la subvențiile de tip Rabla, pe care țara le acordă celor care cumpără mașini electrice. Informația a fost

Dacia Spring

O Dacia Spring a luat foc în mers și s-a făcut scrum: "Din zona bateriei a început să se propage un fum. În maxim 15 minute mașina ardea generalizat"

12 Mai 2023 - O Dacia Spring a luat foc în mers și s-a făcut scrum: "Din zona bateriei a început să se propage un fum. În maxim 15 minute mașina ardea generalizat"

O mașină electrică Dacia Spring a ars în totalitate joi, 11 mai, în localitatea Beregsău Mare, din județul Timiș.

Românul care a renunțat la mașina electrică după un an pentru una pe motorină: "Pot merge cu viteză normală și chiar îmi permit extravaganțe precum aer condiționat"

10 Mai 2023 - Românul care a renunțat la mașina electrică după un an pentru una pe motorină: "Pot merge cu viteză normală și chiar îmi permit extravaganțe precum aer condiționat"

Dacia Spring este printre cele mai populare mașini electrice din România datorită prețului mic de achiziție. Mulți dintre cei care au cumpărat-o se declară mulțumiți de economiile pe care

Motivul pentru care mai multe Dacia Spring au fost rechemate în service: "Sunați la reprezentanța cea mai apropiată"

07 Mai 2023 - Motivul pentru care mai multe Dacia Spring au fost rechemate în service: "Sunați la reprezentanța cea mai apropiată"

Mai mulți proprietari de Dacia Spring au primit mailuri prin care sunt sfătuiți să contacteze un reparator autorizat electric Dacia din România pentru a verifica preventiv unitatea de

Profitul obținut de un șofer care și-a vândut Dacia Spring după mai puțin de 2 ani de utilizare: "Se va duce în Franța, să servească o domnișoară"

30 Aprilie 2023 - Profitul obținut de un șofer care și-a vândut Dacia Spring după mai puțin de 2 ani de utilizare: "Se va duce în Franța, să servească o domnișoară"

Mulți dintre șoferii care au cumpărat modelul electric de la Dacia s-au declarat mulțumiți de achiziție datorită prețului mic.

Pățania unui șofer cu Dacia Spring, parcat din întâmplare lângă un Porsche: „Nu a mai funcționat deloc, nici la mine, nici la el”

03 Aprilie 2023 - Pățania unui șofer cu Dacia Spring, parcat din întâmplare lângă un Porsche: „Nu a mai funcționat deloc, nici la mine, nici la el”

Proprietarul unei mașini Dacia Spring a povestit pe grupul de Facebook Dacia Spring România ce a pățit în momentul în care a parcat lângă un Porsche și a vrut să își încuie mașina din

Avertismentul unui șofer la cumpărarea unei mașini: "Trebuie multă înțelegere din partea familiei și răbdare pentru timpul pierdut"

02 Aprilie 2023 - Avertismentul unui șofer la cumpărarea unei mașini: "Trebuie multă înțelegere din partea familiei și răbdare pentru timpul pierdut"

Una dintre cele mai populare mașini electrice din România este Dacia Spring, în special datorită prețului mai mic de achiziție.

Ofertele Dacia pentru Programul Rabla 2023. Cea mai mare reducere este pentru modelul electric Spring

28 Martie 2023 - Ofertele Dacia pentru Programul Rabla 2023. Cea mai mare reducere este pentru modelul electric Spring

Startul înscrierilor în Programul Rabla Clasic și Programul Rabla Plus a fost dat pe 24 martie, iar statul român a decis să mărească prima de casare în acest an.

Afacere înfloritoare cu Dacia Spring. Tot ce trebuie făcut: ”Le-au șters de găinaț de porumbel”

27 Martie 2023 - Afacere înfloritoare cu Dacia Spring. Tot ce trebuie făcut: ”Le-au șters de găinaț de porumbel”

O afacere profitabilă cu mașina electrică Dacia Spring, pe piața second-hand, înflorește pe zi ce trece.

Ghinioane în lanț pentru un șofer care are în service din noiembrie mașina lovită: "M-au sunat să o ridic nereparată"

24 Martie 2023 - Ghinioane în lanț pentru un șofer care are în service din noiembrie mașina lovită: "M-au sunat să o ridic nereparată"

După ce Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară a decis să ridice licenţa societăţii Euroins, cel mai mare asigurător RCA de pe piaţă, și să ceară în instanţă falimentul

Cum arată portbagajul Daciei electrice pentru marfă. Modificarea infimă adusă vechiului model Spring VIDEO

22 Martie 2023 - Cum arată portbagajul Daciei electrice pentru marfă. Modificarea infimă adusă vechiului model Spring VIDEO

Dacia revine pe piața vehiculelor utilitare ușoare și anunță lansarea la nivel european a versiunii Cargo a modelului electric Spring.

Ambițiile unora dintre șoferii de Dacia Spring: "Mai au puțin și pun și rulotă după ea"

14 Martie 2023 - Ambițiile unora dintre șoferii de Dacia Spring: "Mai au puțin și pun și rulotă după ea"

Dacia Spring este printre cele mai populare mașini electrice din România, datorită prețului mai mic de achiziție.

Oferta Dacia pentru cei care comandă noul Spring: Câte plinuri de baterie au asigurate gratis

11 Martie 2023 - Oferta Dacia pentru cei care comandă noul Spring: Câte plinuri de baterie au asigurate gratis

Dacia are o ofertă pentru noua versiune Extreme a modelului Spring pentru cei care comandă mașina în luna martie, ca parte a campaniei numite „Sezonul Dacia”.

Șoferul care așteaptă din decembrie piese de schimb pentru Dacia Spring: "Am luat mașina să mă uit la ea, jur"

10 Martie 2023 - Șoferul care așteaptă din decembrie piese de schimb pentru Dacia Spring: "Am luat mașina să mă uit la ea, jur"

Primul model electric produs de Dacia, lansat oficial în aprilie 2021, este printre cele mai populare dintre autoturismele de acest fel în țara noastră, datorită prețului mic de achiziție.

Testul de răbdare dat de un român care a așteptat 11 luni piesele de schimb pentru repararea mașinii: "Voiam să trag un semnal de alarmă"

10 Februarie 2023 - Testul de răbdare dat de un român care a așteptat 11 luni piesele de schimb pentru repararea mașinii: "Voiam să trag un semnal de alarmă"

Tot mai mulți șoferi sunt interesați de achiziția unei mașini electrice, iar Dacia Spring este una dintre cele mai populare în România, datorită prețului mic de achiziție.

Pentru prima dată de la lansare, Dacia Spring poate fi achiziționată cu livrare rapidă. Condiția pe care trebuie să o accepte clienții

31 Ianuarie 2023 - Pentru prima dată de la lansare, Dacia Spring poate fi achiziționată cu livrare rapidă. Condiția pe care trebuie să o accepte clienții

Cei care vor să cumpere o mașină electrică de la Dacia nu mai sunt nevoiți să aștepte luni întregi pentru a intra în posesia acesteia.

Românii care s-au apucat de taximetrie cu Dacia Spring: "Vă ajunge bateria pentru o zi de muncă?"

22 Ianuarie 2023 - Românii care s-au apucat de taximetrie cu Dacia Spring: "Vă ajunge bateria pentru o zi de muncă?"

Tot mai mulți români sunt interesați să cumpere o mașină electrică, tentați de economiile pe care le fac cu combustibilul.

Cât costă să încarci o Dacia Spring la priza de acasă și la stațiile publice

19 Ianuarie 2023 - Cât costă să încarci o Dacia Spring la priza de acasă și la stațiile publice

Tor mai mulți români sunt interesați de achiziția unei mașini electrice datorită economiilor pe care le pot face cu combustibilul. Soluția este ideală pentru cei care pot încărca mașina

Ghinionul unor șoferi care și-au cumpărat mașini noi în decembrie: "Am făcut doar vreo 20 km, de la dealer, acasă. A fost luată pe platformă" VIDEO

14 Ianuarie 2023 - Ghinionul unor șoferi care și-au cumpărat mașini noi în decembrie: "Am făcut doar vreo 20 km, de la dealer, acasă. A fost luată pe platformă" VIDEO

Tot mai mulți români sunt interesați de achiziționarea unei mașini electrice, iar Dacia Spring rămâne printre cele mai populare, datorită prețului mic.

Dacia Spring, lansată cu un motor mult mai puternic. Prețul de bază al versiunii care poate fi comandată din 16 ianuarie

13 Ianuarie 2023 - Dacia Spring, lansată cu un motor mult mai puternic. Prețul de bază al versiunii care poate fi comandată din 16 ianuarie

​Dacia a anunțat lansarea versiunii „Extreme” a mașinii electrice Spring care va dispune de un motor de 65 CP/48 kW, cu aproape 50% mai puternic decât versiunea "Essential".

Mașina vândută în 1.800 de exemplare în decembrie în România. Este un record neegalat de nicio altă piață auto din Europa

05 Ianuarie 2023 - Mașina vândută în 1.800 de exemplare în decembrie în România. Este un record neegalat de nicio altă piață auto din Europa

Cea mai vândută mașină din România în decembrie 2022 este una electrică, lucru care nu a mai fost raportat pe nicio altă piață din Europa.

Recordul de kilometri parcurși cu o Dacia Spring: "O singură problemă a fost iarna trecută"

28 Decembrie 2022 - Recordul de kilometri parcurși cu o Dacia Spring: "O singură problemă a fost iarna trecută"

Tot mai mulți români sunt interesați de achiziția unei mașini electrice, iar Dacia Spring este printre cele mai populare, datorită prețului mai mic la care este vândută.

Dacia Spring, desemnată cea mai eficientă mașină electrică din Europa: Care este consumul mediu raportat

02 Decembrie 2022 - Dacia Spring, desemnată cea mai eficientă mașină electrică din Europa: Care este consumul mediu raportat

Cele mai noi teste de consum realizate de cei de la GreenNCAP au desemnat Dacia Spring pe primul loc la toate criteriile, dar mai ales la cel mai important pentru clienți, cel al consumului de

Ce noutăți aduce noul model Dacia Spring 2023: ”Arată ieftin, nu știu de ce au făcut asta” VIDEO

02 Decembrie 2022 - Ce noutăți aduce noul model Dacia Spring 2023: ”Arată ieftin, nu știu de ce au făcut asta” VIDEO

Un nou model Dacia Spring va fi prezent pe străzile din România începând cu anul 2023, iar șoferii care se gândesc să cumpere o mașină electrică trebuie să știe că acest vehicul vine cu

Anunțul unui șofer de Dacia Spring după ce i-a luat foc mașina: "Iată-ne după un an, la stația de încărcare"

30 Noiembrie 2022 - Anunțul unui șofer de Dacia Spring după ce i-a luat foc mașina: "Iată-ne după un an, la stația de încărcare"

Interesul românilor pentru mașini electrice a crescut în ultimul an, iar mulți au ales Dacia Spring datorită prețului mic.

Cum arată o Dacia Spring după ce a fost lovită de un camion pe autostradă: ”Cutie de chibrituri. A făcut-o una cu pământul” VIDEO

22 Noiembrie 2022 - Cum arată o Dacia Spring după ce a fost lovită de un camion pe autostradă: ”Cutie de chibrituri. A făcut-o una cu pământul” VIDEO

O mașină electrică folosită de echipajul de pază al autostrăzii A1 a fost făcută praf într-un accident produs, marți, pe raza localității Vețel, județul Hunedoara.

Dilema unui șofer de Dacia Spring în urma unui accident: Mai merită sau nu reparată mașina? "Daună totală și vinde-o la piese"

15 Noiembrie 2022 - Dilema unui șofer de Dacia Spring în urma unui accident: Mai merită sau nu reparată mașina? "Daună totală și vinde-o la piese"

Numărul românilor care au cumpărat o mașină electrică a crescut, iar mulți au ales Dacia Spring, datorită prețului mai mic de achiziție.

Problemele găsite de un proprietar de Dacia Spring, în cursul unui an: „Chiar și așa sunt foarte mulțumit de mașină”

02 Noiembrie 2022 - Problemele găsite de un proprietar de Dacia Spring, în cursul unui an: „Chiar și așa sunt foarte mulțumit de mașină”

Proprietarul unei mașini Dacia Spring a realizat, pe grupul de Facebook dedicat posesorilor de Dacia Spring, un bilanț al problemelor identificate după un an de folosire a autoturismului electric.

Un șofer de Dacia Spring a reclamat la ANPC că îi intră în mașină bucăți de frunze. Concluzia testelor făcute VIDEO

21 Octombrie 2022 - Un șofer de Dacia Spring a reclamat la ANPC că îi intră în mașină bucăți de frunze. Concluzia testelor făcute VIDEO

Numărul românilor care au cumpărat o mașină electrică a crescut anul acesta, în contextul creșterii prețului la combustibil.

Care sunt următoarele 3 modele de la Dacia care vor deveni electrice, după Spring. Anunțul directorului executiv al companiei

15 Octombrie 2022 - Care sunt următoarele 3 modele de la Dacia care vor deveni electrice, după Spring. Anunțul directorului executiv al companiei

Directorul executiv Dacia, Denis Le Vot, a declarat într-o discuție cu patru jurnaliști români că motoarele termice ale grupului Renault vor continua să existe pe piață cel puțin 13 ani.

Top 3 știri din presa centrală

Putin rămâne fără multe opțiuni. Marea Britanie face o mutare îndrăzneață și ia fața Americii
Analiștii internaționali au remarcat faptul că atacurile cu drone ale Ucrainei de la Moscova l-au lăsat pe Vladimir Putin cu puține opțiuni...

Un profesor de la Stanford anunță victoria Ucrainei: Cum va fi învinsă o putere nucleară
Deși războiul lui Putin a trecut de borna celor 15 luni, iar deznodământul conflictului rămâne imprevizibil, totuși un politolog american...

Copil de 8 ani, mort la 24 de ore de la internare. Pedepsele primite de cei doi medici găsiți vinovați. Cât timp nu mai pot profesa în sistemul public
Doi medici de la Spitalul Curtea de Argeș au fost condamnați definitiv la închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, de magistrații de...
  1. Turiști români, cazați la cinci stele și all inclusive, nevoiți să mânânce în oraș: „Egiptenii sunt needucați”
  2. Românii își caută parteneri de drum spre Grecia. "Sunt niște băieți care repară aceeași mașină în aceeași curbă, de vreo 10 ani"
  3. O cunoscută prezentatoare tv din România, acuzată că a venit beată la emisiune: "Stare vizibilă de incoerență, gesticulări excesive, glume deplasate" VIDEO
  4. Paradox pe piața muncii: șoferii de TIR sunt plătiți regește, dar sunt tot mai greu de găsit. „Multe persoane „dezertează” fără un minim preaviz”
  5. Apelul la „chibzuință” al unui român din diaspora care vrea să se mute la sat, în România: „Poate cineva s-o simți și mai taie din lăcomie”
  6. Lista telefoanelor care emit cel mai ridicat nivel de radiații: "Mai bine să fii precaut decât să regreți"
  7. Blocată în aeroport, Monica Tatoiu a desființat Taromul: ”Nu trebuie să investești în pipițele de la marketing și amantele nu știu cui”
  8. Șocul unui român după ce a fost cazat într-o cameră minusculă: "Dacă aveți impresia c-a fost ieftin hotelul și de-aia, nu, n-a fost"
  9. "Ce să-i facem, să-l castrăm?" Reacția mamei Deliei Matache, după ce s-a întâmplat la nunta lui Smiley cu Gina Pistol
  10. Când se vor termina grevele. Previziunile făcute de Carmen Harra: ”Să vă așteptați toamna asta”