Pentru prima dată de la lansare, Dacia Spring poate fi achiziționată cu livrare rapidă. Condiția pe care trebuie să o accepte clienții

Marti, 31 Ianuarie 2023, ora 09:43
3726 citiri
Pentru prima dată de la lansare, Dacia Spring poate fi achiziționată cu livrare rapidă. Condiția pe care trebuie să o accepte clienții
Dacia Spring FOTO dacia.ro

Cei care vor să cumpere o mașină electrică de la Dacia nu mai sunt nevoiți să aștepte luni întregi pentru a intra în posesia acesteia.

Dacia Spring este disponibilă cu livrare rapidă pentru prima dată de la lansarea modelului.

De la debutul comenzilor, în martie 2021, primul vehicul electric al mărcii Dacia, Spring, a avut un timp de livrare care uneori a depășit șase sau chiar opt luni.

Chiar și după demararea comenzilor pentru varianta facelift, în pe 16 ianuarie 2023, timpul de livrare a rămas una dintre problemele de luat în calcul pentru orice potențial client.

De săptămâna trecută, cei care își doresc un model Dacia Spring cu livrare în doar câteva zile au această posibilitate grație unui lot suplimentar de mașini ajuns pe piața din România.

Oficialii Dacia au explicat pentru LifeNews.ro că „pe fondul ameliorării capacității de aprovizionare (n.n. – pentru Dacia Spring) au fost disponibile volume suplimentare pentru România. La acestea se adaugă și câteva eliberări de vehicule cauzate de lipsa notelor de înscriere în programul Rabla Plus 2022 sau de tranziția unor clienți către versiunea cu noua identitate de marcă”.

Ce au de făcut cei care doresc să cumpere mașina cu livrare rapidă

Cei care își doresc un astfel de model cu livrare rapidă trebuie să intre pe site-ul mărcii și să acceseze zona destinată vânzărilor online. Acolo vor descoperi oferte punctuale pentru modele Dacia Spring noi, cu prețuri de 21.100 de euro (10.549 de euro prin programul Rabla), respectiv 21.550 de euro (10.774 de euro prin programul Rabla).

Direcția de Marketing Dacia a confirmat atât disponibilitatea Spring, ca și a altor modele ale mărcii, cu livrare rapidă, explicând că numărul unităților existente fluctuează. Specific pentru unitățile Dacia Spring disponibile cu livrare rapidă, oficialii mărcii au menționat că „în acest moment vorbim despre aproximativ 150 de unități”.

Condiția pe care trebuie să o accepte clienții

Pentru a cumpăra un Spring cu livrare imediată clienții trebuie să accepte o condiție, aceea de a intra în posesia unui model nou, dar produs anterior trecerii la varianta facelift. Prin urmare vehiculele disponibile acum pe site nu au noua identitate vizuală.

Diferența dintre cele două prețuri menționate este dată de existența sau nu în dotarea mașinii a adaptorului pentru încărcare rapidă DC 30kW, chiar dacă toate modelele disponibile sunt în versiunea Comfort Plus.

În viitor, există posibilitate ca Dacia să ofere cu livrare rapidă și modele facelift.

„În acest moment nu există pe stoc versiuni Spring cu noua identitate de marcă. Însă, așa cum precizam mai devreme, pe fondul ameliorării capacitații de aprovizionare, sperăm ca în curând să putem oferi clienților din România și această versiune cu livrare rapidă.

Spring rămâne un model extrem de atractiv pentru clienții din România, dovada stau cele peste 11.000 de vehicule livrate deja către clienţii din țara noastră”, au declarat oficialii Dacia.

#Dacia Spring, #cumparare, #livrare rapida, #Premiera, #lansare, #masini electrice Romania, #conditii , #masini electrice