Profitul obținut de un șofer care și-a vândut Dacia Spring după mai puțin de 2 ani de utilizare: "Se va duce în Franța, să servească o domnișoară"

Duminica, 30 Aprilie 2023, ora 03:25
52386 citiri
Profitul obținut de un șofer care și-a vândut Dacia Spring după mai puțin de 2 ani de utilizare: "Se va duce în Franța, să servească o domnișoară"
Dacia Spring FOTO Facebook/ Dacia Spring Romania

Mulți dintre șoferii care au cumpărat modelul electric de la Dacia s-au declarat mulțumiți de achiziție datorită prețului mic.

Unii au început să vândă mașina, la doi ani de la lansare, fie pentru că i-au nemulțumit diferite probleme ale mașinii, fie că au nevoie de un autoturism mai mare.

Sunt și cazuri în care proprietarii urmăresc să vândă mașina cu o sumă mai mare decât cea plătită în urmă cu doi ani.

Un român a anunțat ce preț a obținut pe Spring-ul vândut unei tinere în Franța, precizând că a fost mulțumit de mașină, dar că acum are nevoie de o mașină de familie, după cum a scris pe grupul Dacia Spring România.

"Final de poveste

Oameni buni, în urmă cu 2 zile am vândut Springul. Cumpărat pe 26.10.2021, parcurs 27.600km cu grație și cost sub 10 ron/ 100 de km. M-a slujit cu credință, nu m-a lăsat baltă niciodată (nici când cu 0% am mai parcurs 17 km în ploaia din București, 1h 20m în trafic). M-a salvat în pandemie, m-a salvat și după.

Am cumpărat Springul cu 8000 eur plus o rabla (700 eur). L-am vândut cu 10.200 după 27.600km. Se va duce în Franța, să servească o domnișoară.

Nu mi-a făcut nicio problemă de niciun fel- mecanică, electrică sau de trafic. Dar am nevoie de o mașină de familie, căci suntem 6.

Cu această ocazie vă mulțumesc pentru îndrumări, sfaturi și gânduri bune. Să dea Domnul ca Spring-urile să vă servească și pe domniile voastre măcar cum m-a servit al meu pe mine", a scris acesta pe Facebook.

În comentarii, acesta a precizat cât a cerut inițial și în cât timp a reușit să vândă mașina.

"Am pornit de la 11.500 negociabil și am scăzut în cca 2 săptămâni la 10.750 negociabil. Anunț sponsorizat pe Autovit și OLX, cca 20 eur. M-a sunat cineva de la Vector Autotrading, voia să îl ia cu 10.000. Am negociat și ne-am înțeles, i s-a părut o mașină cinstită. E greu să vinzi peste 10.000".

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#Dacia Spring, #vanzare, #Sofer, #pret, #Franta , #masini electrice