Dacia vanzari

Dacia se vinde excelent in Europa (Video)

18 Iunie 2013 - Dacia se vinde excelent in Europa (Video)

Vanzarile de autoturisme Dacia au crescut semnificativ in Europa (UE plus EFTA) in mai, iar cota de piata a constructorului autohton de automobile s-a majorat de la 1,9% la 2,3%, conform

Dacia isi extinde dominatia in Franta - cea mai mare crestere a vanzarilor

02 Aprilie 2013 - Dacia isi extinde dominatia in Franta - cea mai mare crestere a vanzarilor

Dacia a avut, in primul trimestru din 2013, cel mai mare avans al vanzarilor in Franta, depasind competitori mai mari.

Productia la Dacia se va intrerupe periodic. Vanzarile nu merg

28 Iunie 2012 - Productia la Dacia se va intrerupe periodic. Vanzarile nu merg

Productia fabricii de automobile Dacia va continua sa se intrerupa in acest an, intrucat vanzarile sunt reduse. Saptamana aceasta, angajatii au fost trimisi acasa pentru doua zile.

Dacia a produs modelul Sandero cu numarul 300.000

13 Iulie 2010 - Dacia a produs modelul Sandero cu numarul 300.000

Automobile Dacia a produs modelul Sandero cu numarul 300.000, acesta fiind cel mai vandut al gamei Dacia, in special in Europa Occidentala.

Romanii prefera in continuare masinile Dacia

12 August 2009 - Romanii prefera in continuare masinile Dacia

Dacia ramane cea mai bine vanduta masina din Romania. In luna iulie au fost inmatriculate peste 4.100 de unitati noi, in timp ce alte peste 6.680 au fost reinmatriculate.

Dacia a ajuns la 10% din exporturile Romaniei

20 Iulie 2009 - Dacia a ajuns la 10% din exporturile Romaniei

In prima jumatate a acestui an, exporturile Dacia au crescut cu peste 60%, la aproape 1,3 miliarde de euro, valoare care reprezinta 10% din totalul exporturilor de pe piata locala in primul semestru

Dacia pierde din cota de piata

24 Decembrie 2008 - Dacia pierde din cota de piata

Dacia se apropie de cota minima critica de 25% pe piata romaneasca si poate avea atat probleme de imagine, cat si dificultati de functionare.

Top 3 știri din presa centrală

Cauza reală pentru care mașinile electrice sunt implicate în accidente. Manipularea odometrelor, bombe cu ceas pentru bateriile vehiculelor STUDIU
Cumpărarea unei mașini second-hand ar trebui să fie un eveniment fericit, însă lipsa de transparență de pe piața vehiculelor rulate poate...

Problemele celor care dărâmă pereți în apartament fără autorizație: "Pot să-i ridic din nou fără să mai umblu după un milion de avize?"
Cutremurele din ultima perioadă i-au îngrijorat pe români. Unii s-au grăbit să-și asigure locuințele, iar cei care urmează să cumpere un...

Familia care s-a mutat la țară după 17 ani petrecuți în Elveția: "Una din cele mai bune decizii luate în viața noastră" FOTO
Mulți români visează să aibă o casă la țară, în timp ce unii au făcut deja pasul, fie că au cumpărat una gata construită sau au...
  1. Instituția în care 50 de angajați au certificate de handicap, în frunte cu directorul. Cazul nevăzătorului care conduce mașina: "Are fata acolo, la Protecție"
  2. Persoanele care vor fi scutite de impozit. Klaus Iohannis a promulgat legea
  3. Proprietarul unui apartament din Cluj, exasperat că nu reușește să îl vândă: "Nu îl vrea nimeni". "Soluția e să crești prețul"
  4. Sandu Cocoșatu, în lacrimi la Chefi la Cuțite: ”Opresc oamenii mașinile și vin la mine. E viață, e fericire!” VIDEO
  5. Problemele celor care dărâmă pereți în apartament fără autorizație: "Pot să-i ridic din nou fără să mai umblu după un milion de avize?"
  6. Reacțiile românilor după ce au aflat cât au de plătit energia electrică: "Dacă dădeam la toată strada curent și nu venea atât. Aș vrea să merg în Instanță"
  7. Economia României ajunge a 19-a cea mai complexă și sofisticată din lume: ”Vești proaste pentru cei care spun că nu mai producem nimic în țara asta”
  8. 13 mărci de ulei de măsline, implicate într-o presupusă infracțiune împotriva sănătății publice. Unde au fost vândute
  9. Surprizele unor români când își rezervă vacanța în Grecia: "Când încerc să contactez direct proprietarul, îmi dă preț cu 40-50% mai mare"
  10. Cu ce note și-a luat Nicolae Ceaușescu BAC-ul la 47 de ani. Documente: ”Vasile Alecsandri a desfășurat o vastă și multilaterală activitate”