Concluziile trase de presa din Franta dupa ce a testat noua Dacia Duster

Vineri, 01 Decembrie 2017, ora 12:28
49942 citiri
Concluziile trase de presa din Franta dupa ce a testat noua Dacia Duster

Noua Dacia Duster, prezentata in toamna la Salonul Auto de la Frankfurt, a fost testata de una dintre cele mai importante publicatii din Franta.

Jurnalistii de la Le Figaro au participat la un test cu noua Dacia Duster, iar prima lor concluzie o aflam inca din titlul articolului: "Dacia Duster, o achizitie inteligenta".

Sursa citata aminteste ca un studiu realizat de Dacia a aratat ca 64% dintre clientii brandului sunt interesati in primul rand de pret, motiv pentru care Duster a mers pe aceeasi linie obisnuita a constructorului de la Mioveni.

"A doua generatie a Dacia Duster este cu 200 de euro mai scumpa, dar, in acelasi timp, pretul este mai scazut cu aproximativ 5.000 de euro fata de cel al rivalelor", observa cei de la Le Figaro.

O alta concluzie a publicatiei franceze este ca Duster a facut un salt in bine si in ceea ce priveste aspectul.

"Duster nu mai pare un Sandero musculos. Chiar daca Duster este gandit pentru a fi o masina de buget, asta nu i-a impiedicat pe designeri sa raspunda criticilor pe care prima generatie le-a avut", aucomentat cei de la Le Figaro.

Dupa ce au trecut la volan, jurnalistii francezi au sesizat inca o schimbare in bine a Daciei Duster.

"Un alt progres este cel al ergonomiei pozitiei la volan, de care beneficiem datorita unui volan nou si a scaunelor ajustabile. Scaunele din fata au fost complet schimbate", a mai scris ziarul francez.

In plus, cei de la Le Figaro au mai observat ca Dacia Duster este mai silentioasa si mai confortabila.

"Acest SUV low cost, in noua formula, isi onoreaza toate promisiunile. Pe langa calitatile recunoscute ale primei generatii, avem un interior mai confortabil. Problema este lipsa unor motoare pe benzina mai eficiente. Totusi, noul Duster este o afacere grozava", a conchis publicatia franceza.

Citeste si:
Noua generație de politicieni români de top
Noua generație de politicieni români de top
La nivelul individual, noua generație de politicieni români de top (premieri și candidați la președinție, ori doar șefi de partide politice semnificative) se caracterizează prin...
Maia Sandu, despre motivele pentru care judecătorii și procurorii pleacă din sistem: „Își fac grijă să nu fie întrebați de unde și-au adunat averile”
Maia Sandu, despre motivele pentru care judecătorii și procurorii pleacă din sistem: „Își fac grijă să nu fie întrebați de unde și-au adunat averile”
Președintele Republicii Moldova Maia Sandu a declarat într-o intervenție la televiziunea de stat de la Chișinău că că o mare parte din judecătorii care au plecat din sistem, au făcut acest...