Dacia Duster candideaza la Masina Anului 2011

Luni, 20 Septembrie 2010, ora 16:51
2114 citiri
Dacia Duster candideaza la Masina Anului 2011

Dacia Duster se afla printre cei 41 de nominalizati la titlul de Masina anului 2011, alaturi de masini precum Audi, BMW sau Volkswagen. Castigatorul urmeaza sa fie anuntat in 29 noiembrie.

aflandu-se in competitie cu marci precum Audi, Nissan, Volkswagen sau BMW, potrivit anuntului postat pe site-ul oficial al competitiei Car of the Year 2011.

Dintre cele 41 de masini, doar sapte vor ajunge in finala. Cele sapte vor fi selectate in 2 noiembrie.

Pe lista "Car of the Year 2011"se mai afla modeleAlfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroen,Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Lexus, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Suzuki, Volkswagen si Volvo.

Masinile alese pentru "Car of the Year 2011" se gasesc deja sau urmeaza sa fie lansate pe cel putin cinci piete europene, iar fiecare poate fi vanduta in 5.000 de unitati.

Dacia Duster a fost lansat oficial la inceputul lunii martie la Salonul Auto de la Geneva si se vinde de atunci pe principalele piete din Europa, Algeria si Maroc si Turcia, in versiunile 4x2 si 4x4. In Romania, Dacia Duster are preturi incepand de la 10.500 de euro. Cel mai ieftin model 4X4 costa 12.300 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Dacia Duster masina anului, #Dacia masina anului 2011, #Duster masina anului 2011 , #Duster