Italienii au testat noua Dacia Duster: Consumul real obtinut si ce i-a impresionat

Joi, 08 Noiembrie 2018, ora 10:49
54077 citiri
Italienii au testat noua Dacia Duster: Consumul real obtinut si ce i-a impresionat
Foto: Dacia

Noua Dacia Duster a fost testata de jurnalistii de la un portal auto din Italia, care si-au prezentat concluziile trase dupa cateva zile la volanul modelului constructorului de la Mioveni.

Italienii de la AutoBlog.it s-au aratat impresionati ca Dacia a reusit sa faca o masina mai buna decat vechea generatie si sa pastreze pretul in aceleasi limite.

"Dacia Duster a fost imbunatatita fara sa-si tradeze spiritul original. Echipament bogat, tehnologie actualizata si calitati off-road imbunatatite. Mereu la un pret extrem de accesibil, care face ca Duster sa fie cel mai bine vandut SUV din Italia pentru persoanele fizice", a scris sursa citata.

Italienii au avut in teste un model cu o motorizare 1.5 dCI 110 CP si au obtinut un consum mixt real de 5.5 l/100 km.

Ei au remarcat insa si imbunatatirea calitatii din habitaclu, in special a scaunelor, dar si felul in care se conduce noul Duster.

"In mediul urban, pozitia inalta la volan te ajuta sa ai o vizibilitate buna si nu este greu sa te urci la bord. Masina este usor de condus si nu e greu de parcat, mai ales ca ai si o camera de marsarier.

Motorul are elasticitatea potrivita pentru a nu te forta sa schimbi vitezele prea des. In afara orasului si pe autostrada masina isi face, de asemenea, treaba cu brio", a mai scris sursa citata.

In incheiere, italienii le-au recomandat cititorilor sa mearga pe varianta Dacia Duster in cazul in care isi cauta o masina.

"Noua Dacia Duster este solutia potrivita pentru cei ce cauta o masina versatila, capabila sa fie atat o masina normala, cat si SUV la un pret rezonabil. Noua generatie este mai confortabila, mai dotata si placuta de condus", a conchis publicatia italiana.

In Italia, Dacia Duster are un pret de pornire de 11.900 de euro. In Romania, e mai scumpa si pleaca de la 12.900 de euro.

C.S.

Schimbări masive pentru băncile românești în 2025. Cum vor fi afectate direct conturile românilor și modul în care aceștia tranzacționează bani
Schimbări masive pentru băncile românești în 2025. Cum vor fi afectate direct conturile românilor și modul în care aceștia tranzacționează bani
Deși preluarea OTP Bank de către Banca Transilvania a fost una dintre cele mai mediatizate tranzacții finalizate în anul 2024, 2025 continuă cu fluctuații fără precedent pentru piața...
Paradoxul reducerii banilor cash în România. Avem în piață de 4 ori mai mult numerar decât în anii 2000
Paradoxul reducerii banilor cash în România. Avem în piață de 4 ori mai mult numerar decât în anii 2000
Deși utilizarea plăților digitale a crescut considerabil în România, volumul numerarului în circulație a ajuns la un nivel record, de patru ori mai mare față de acum 15 ani. Potrivit...
#test Dacia Duster 2018, #review Dacia Duster 2018, #consum real Dacia Duster 2018, #cat consuma Dacia Duster , #Duster
  1. Schimbări masive pentru băncile românești în 2025. Cum vor fi afectate direct conturile românilor și modul în care aceștia tranzacționează bani
  2. Paradoxul reducerii banilor cash în România. Avem în piață de 4 ori mai mult numerar decât în anii 2000
  3. Marile bănci internaționale au început să se teamă de o posibilă depreciere a leului românesc. Cum arată următoarea perioadă pentru România, conform piețelor globale
  4. Măsurile de austeritate ale Guvernului îi lovesc pe cei mai săraci români. Statul taie din cheltuielile sociale. „Este grav, vom vedea cât de dramatic va fi efectul”
  5. 900.000 de români loviți într-o țară vestică: Cea mai mare criză din ultimii 80 de ani, valuri de concedieri
  6. Statul român câștigă în justiție un litigiu pe tema energiei regenerabile. Va primi aproape 2 milioane de euro de la un grup de investitori
  7. Legea care scutește investițiile cripto de impozit, la mâna CCR. România, între două luntri în legătură cu pariurile speculative. „Măsura nu are nicio șansă”
  8. Angajații de la CFR și Metrou prinși cu alcoolemie sub 0,8 la mie nu pot fi sancționați. În 2024 au fost 34 de cazuri de executare a serviciului sub influența alcoolului
  9. Acum este evident pentru toată lumea că România este în faliment, susține Florin Cîțu. Ce instituții sunt vinovate de acest "genocid economic"
  10. Angajații ELCEN continuă protestele: "Sperăm să nu ajungem la varianta finală de a afecta locuitorii Municipiului București"