Jerome Olive: Dacia Duster - ecuatia succesului (Video)

Sambata, 23 Octombrie 2010, ora 19:32

   

Jerome Olive: Dacia Duster - ecuatia succesului (Video)
Succesul Daciei Duster atat in Romania, cat si in Europa, este datorat faptului ca "raspunde la cerintele clientului in termeni de fiabilitate si durabilitate", considera Jerome Olive, director general al grupului Renault in Romania si sef Automobile Dacia.

"Dacia Duster se incadreaza in aceeasi filozofie de produs cu modelele Logan sau Sandero. Vorbim de un vehicul care pe segmentul sau de piata, SUV, 4x4, se afla la nivelul standardelor existente, dar care ofera un raport calitate/pret care nu exista inainte in acest segment.

Prin acest lucru se denota succesul automobilului care, de altfel, este un adevarat SUV, un adevarat 4x4. Dacia Duster raspunde cerintelor clientilor in termeni de fiabilitate si durabilitate. Aceasta este ecuatia succesului", a declarat, intr-un interviu pentru Bloombiz.ro, Jerome Oliver.

De altfel, Duster e si cel mai fabricat model din gama Dacia, in fiecare zi iesind din fabrica 560 de bucati din totalul de 1370 de vehicule produse.

"Sistemul de productie este conceput pentru a fi flexibil, iar dorinta noastra este de a raspunde asteptarilor clientilor. Acesta este obiectivul celor 18.000 de salariati ai Grupului Renault din Romania. La uzina, mijloacele de productie sunt flexibile, putem varia cantitatea de vehicule fabricate din fiecare model, in functie de comenzile primite. Acest parametru poate varia in timp.

La ora actuala, producem 560 Duster pe zi din totalul de 1370 de vehicule produse zilnic la Mioveni. Duster este asadar in prezent cel mai fabricat model din gama Dacia. Acest lucru poate varia in functie de diferitele perioade ale anului iar modul de organizare al uzinei ne permite se ne adaptam. Putem fabrica astfel, in caz de nevoie, mai multe vehicule Logan sau Sandero. Producem in functie de comenzile clientilor", a mai spus Olive.

Citeste mai mult despre Dacia Duster pe Business24.ro

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3002 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor