Noul Dacia Duster, lansat la Salonul Auto de la Frankfurt - Primele imagini oficiale

Miercuri, 28 August 2013, ora 10:53

   

Noul Dacia Duster, lansat la Salonul Auto de la Frankfurt - Primele imagini oficiale
Cu ocazia celei de-a 65-a editii a Salonului Auto de la Frankfurt, Dacia va prezenta, in premiera, Noul Duster.

Producatorul auto roman sustine ca noul model marcheaza "o evolutie in ceea ce priveste designul, accentuand si mai mult valentele sale 4x4", potrivit comunicatului remis Ziare.com.

Noul Duster are o noua parte frontala, astfel ca vine cu un calandru restilizat, ce include o noua grila cu bandouri cromate, incadrata de noile blocuri optice.

"Am capitalizat toate acele elemente care i-au sedus inca de la inceput pe clientii nostri, pastrand totodata proportiile initiale ale autovehiculului. Elementele de identitate ale modelului, precum calandrul, au fost modernizate.

Am reafirmat detaliile de veritabil 4x4 ale vehiculului, fara a renunta la elementele de utilitate deja cunoscute. Noul Duster isi reafirma caracterul puternic dar isi pastreaza genele sale initiale", a declarat David Durand, director de design al gamei Dacia.Producatorul auto roman sustine ca noile bare de pavilion longitudinale, care poarta inscriptia Duster, accentueaza caracterul de SUV al autovehiculului, iar noile jante de aluminiu 16'' cu aspect "dark metal" alaturi de pneurile "Mud and Snow" dau un plus de dinamism Noului Duster.

In partea din spate, exista noi blocuri optice si elemente cromate, cum ar fi ornamentul de esapament, precum si noua inscriptie "4WD".

Salonul Auto de la Frankfurt va fi deschis publicului intre 12 si 22 septembrie.C.P.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 6489 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor