Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

Premiera: Dacia Duster, in topul vanzarilor Renault

Joi, 25 Iulie 2013, ora 08:14
2704 citiri
Premiera: Dacia Duster, in topul vanzarilor Renault
Foto: Automarket

Dacia Duster a devenit, in primul semestru al acestui an, cel mai bine vandut automobil al grupului francez Renault, numarul masinilor vandute ridicandu-se la 190.000 de bucati, in crestere cu 40 la suta fata de perioada similara a anului trecut.

Potrivit unui raport al Renault, citat de Ziarul Financiar, este pentru prima data cand un automobil care are la baza platforma Logan preia conducerea in topul celor mai bune modele, depasind Clio sau Megane.

"Duster este o adevarata piatra de hotar in ceea ce priveste dezvoltarea comerciala a Renault. Este modelul cu cele mai mari vanzari la nivel mondial din cadrul grupului", a spus Jerome Stoll, vicepresedintele grupului Renault, responsabil de vanzari si marketing.

La ora actuala, aproape una din cele doua masini vandute de Renault in lume are o platforma comuna cu Loganul produs la Mioveni, mai precizeaza sursa citata.

"Gama M0 (care are la baza platforma Logan - n.red.) a reprezentat 40% din vanzarile Grupului Renault in primul semestru al acestui an. 30% din vanzarile marcii Renault sunt reprezentate de modele din gama M0 in acelasi interval, iar marca Dacia reprezinta 16% din totalul vanzarilor grupului. Aceste cifre arata faptul ca gama M0 contribuie la cresterea grupului la nivel international cu toate cele sapte modele ale sale", a adaugat Jerome Stoll.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

De ce a renunțat Alfa Romeo la numele "Milano" pentru un nou SUV. Care este noul nume ales de companie
De ce a renunțat Alfa Romeo la numele "Milano" pentru un nou SUV. Care este noul nume ales de companie
Producătorul auto Stellantis a cedat după o confruntare cu autoritățile italiene și a redenumit SUV-ul al cărui nume a fost contestant. Alfa Romeo Milano a stârnit controverse imediat după...
YouTube își continuă campania împotriva extensiilor de tip Adblock. Ce măsură a luat compania
YouTube își continuă campania împotriva extensiilor de tip Adblock. Ce măsură a luat compania
Google a anunțat recent o actualizare a termenilor de utilizare pentru platforma YouTube, care interzice explicit folosirea aplicațiilor terțe ce facilitează blocarea reclamelor. Această...
#Dacia Duster top vanzari Renault, #masini vandute Renault, #top vanzari Renault , #Duster