Ziare.com

Sef Renault: Pentru un nou Duster, trebuie sa mai asteptati putin

Luni, 21 Ianuarie 2013, ora 22:58

   

Sef Renault: Pentru un nou Duster, trebuie sa mai asteptati putin
Carlos Tavares, directorul operational al grupului Renault, din care face parte si Dacia, a declarat ca clientii trebuie sa "mai astepte putin" pentru un nou Duster, care trebuie sa imprumute noul cod de design al modelelor Logan si Sandero.

De asemenea, Tavares a precizat ca reconstruirea gamei Dacia se face in etape si pentru acest lucru este nevoie de timp si bani, scrie Capital.

"Reconstruim gama. Pentru a o impune pe piete este nevoie insa de timp si bani. Si, pentru a avea suficienti bani sa sustinem produsele noastre, trebuie sa reconstruim gama in etape. Nu vrem sa lansam modele al caror marketing sa nu poata fi apoi sustinut din lipsa de fonduri", a descris Tavares modul in care vede el extinderea gamei Dacia.

In acelasi timp, oficialul francez a declarat ca aparitia unui model mai mare decat Logan nu este directia aleasa de Renault pentru majorarea numarului de modele al marcii Dacia.

2021 vine cu discounturi de pana la 50% la principalele categorii de produse si servicii de care afacerea ta are nevoie. Obtine oferta AICI!

"Nu confirm aceasta informatie" a spus Carlos Tavares.

In privinta unui nou Duster, seful operational al Renault a tinut sa specifice ca acesta "trebuie sa imprumute noul cod de design al modelelor Logan si Sandero. Este un succes global si, cred eu, va avea o viata lunga. Duster are inca o foarte buna vigoare comerciala. Nu mai suntem nevoiti sa 'impingem' modelul pe piata pentru ca avem o cerere suficienta. Pentru reinnoirea Duster trebuie sa mai asteptati putin."

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2098 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor