Cum arată portbagajul Daciei electrice pentru marfă. Modificarea infimă adusă vechiului model Spring VIDEO

Miercuri, 22 Martie 2023, ora 15:41
2815 citiri
Cum arată portbagajul Daciei electrice pentru marfă. Modificarea infimă adusă vechiului model Spring VIDEO
Dacia Spring Cargo FOTO Dacia.bg

Dacia revine pe piața vehiculelor utilitare ușoare și anunță lansarea la nivel european a versiunii Cargo a modelului electric Spring.

Dacia Spring Cargo folosește caracteristicile principale ale modelului de pasageri, dar este vândută fără bancheta spate și cu o configurație de opțiuni de bază, scrie profit.ro.

În spațiul de încărcare Spring Cargo poate asigura 1000 de litri, cu o sarcină de 350 kg.

Valorile de autonomie sunt similare versiunii de pasageri. Așadar, Spring Cargo poate fi util rețelelor de livrări din zona urbană, în special în sectoarele cu străzi mici și acces dificil pentru camioane sau vanuri de mari dimensiuni.

Spring Cargo este omologat N1, ca vehicul utilitar, având plasă despărțitoare între scaunele din față și spațiul de marfă și inele de ancorare a bagajelor, potrivit primelor informații transmise de Dacia.

„În mai puțin de 2 ani, Dacia Spring a devenit unul dintre liderii pieței vehiculelor electrice din Europa. Prezentat la Salonul de la Bruxelles la începutul anului, Spring ELECTRIC 65 în finisaj Extreme îmbogățește oferta Spring cu un motor mai puternic.

Sosirea Spring Cargo va permite, la rândul său, profesioniștilor să se bucure de o viață simplă și practică 100% electrică în fiecare zi”, a declarat Xavier Martinet, director de vânzări și operațiuni Dacia.

Nu există încă informații privind prețul, această versiune comercială nefiind disponibilă, pentru moment, pe piața din România.

#Dacia, #lansare, #model electric, #marfa, #Modificari, #Dacia Spring, #portbagaj , #masini electrice