Dacia lanseaza modelele Dokker si Dokker Van (Video)

Marti, 18 Septembrie 2012, ora 09:22
2513 citiri
Dacia lanseaza modelele Dokker si Dokker Van (Video)
Foto: Youtube

Compania Automobile Dacia, detinuta de grupul francez Renault, lanseaza, marti, pe piata romaneasca modelele Dokker si Dokker Van, produse la uzina din Tanger, Maroc.

Dacia Dokker este un combi cu 5 locuri destinat unei utilizari mixte, atat in scop personal, cat si profesional, iar Dacia Dokker Van este o furgoneta care vizeaza in principal micii comercianti si intreprinzatori.

Cele doua modele, lansate dupa Dacia Lodgy, model dezvaluit la inceputul anului 2012, au inceput sa fie comercializate incepand din iunie 2012 in Maroc si in toamna aceasta vor ajunge in toata Europa.

Aceste doua noi vehicule, fidele valorilor marcii Dacia, propun prestatii generoase la un pret accesibil, potrivit constructorului autohton de automobile.

Dacia Dokker se adreseaza unei clientele aflate in cautarea unui vehicul polivalent care asigura in acelasi timp transportul obiectelor voluminoase si calatoria cu familia in conditii de confort.

Acesta poate transporta 5 persoane oferind cel mai mare volum de portbagaj din segmentul sau. Prin rabatarea banchetei spate se obtine un volum de incarcare de 3 m3, adaptat utilizarii in scop profesional. Accesul la zona de incarcare sau la locurile din spate este facilitat de cele doua usi laterale culisante vitrate.

Versiunea utilitara, Dacia Dokker Van, este o furgoneta fiabila si robusta. Capacitatile sale de incarcare se situeaza la cel mai bun nivel din segment datorita modularitatii scaunului din dreapta (Optiunea Dacia Easy Seat). Incarcarea este facilitata datorita usii laterale largi, culisante. Pentru a raspunde cat mai bine asteptarilor utilizatorilor, Dokker Van ofera numeroase posibilitati de transformare si o gama larga de accesorii.

Ca si in cazul Dacia Lodgy, interiorul modelelor Dokker si Dokker Van ofera elemente de confort, moderne si practice. Ele pot dispune de sistemul multimedia "Media Nav" cu touch screen de 18 cm (7 inci), sistem de navigatie, radio, conectivitate si sistem de telefonie Bluetooth. Optional sunt disponibile limitatorul de viteza si asistenta la parcarea cu spatele.

Dacia Dokker si Dokker Van sunt propuse, in functie de tara, cu 4 motorizari: noua motorizare pe benzina 1.2 TCe 115 CP, motorizarea pe benzina 1.6 MPI 85 CP, precum si motoarele diesel 1.5 dCi 75 CP si 90 CP. Cele doua motoare diesel care beneficiaza de eticheta Dacia eco2 afiseaza un consum de numai 4,5 l/100 km si genereaza emisii de CO2 de 118 g/km

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#Dacia Dokker lansare, #Dacia Dokker Van lansare, #Dacia Dokker Van , #lansare