Cat costa Dacia Logan MCV in Marea Britanie

Luni, 08 Aprilie 2013, ora 11:30
6995 citiri
Cat costa Dacia Logan MCV in Marea Britanie
Foto: Dacia

Dacia Logan MCV poate fi comandata, de luni, in Marea Britanie, iar preturile incep de la 6.995 de lire sterline.

Masina are un portbagaj cu o capacitate de 575 litri, iar daca rabatezi scaunele din spate, atunci aceasta se mareste la 1.518 litri, adica aproximativ cat in cazul Volvo V70, dar mai mult decat la o Skoda Fabia Estate, scrie carpages.co.uk.

Logan MCV vine in trei variante de motorizari. Pentru echiparea de baza, motorul este unul pe benzina de 1,3 litri, care are emisii de CO2 de 135 g/km. O alta varianta pe benzina este TCe 90, care se regaseste si la Renault Clio, cu un volum de 0,9 litri si un nivel de noxe mai mic.

Daca preferi diesel, atunci trebuie sa stii ca Logan MCV cu motor dCi 90, de 1,5 litri, are emisii de CO2 mai mici de 100 g/km, deci nu se percepe taxa de drum.

Exista trei variante de echipare Access, Ambiance si Laureate, insa pentru cea de baza nu primesti nici macar radio, dar pretul este foarte mic, de 6.995 lire sterline.

Pentru 600 de lire in plus, ai parte de mai multe dotari, cum ar fi radio CD player, Bluetooth si geamuri electrice.

Versiunea de top, Laureate, costa cu 2.000 de lire mai mult decat cea de baza, insa aduce multe beneficii, precum aer conditionat sau scaune incalzite.

#Dacia Logan MCV preturi Marea Britanie, #Dacia Logan MCV vanzare Marea Britanie, #Dacia Logan MCV Marea Britanie , #Logan