Ziare.com

Control anticoroziune pentru modelele Logan Berlina

de Alexandra Sandru
Joi, 17 Ianuarie 2008, ora 21:22

   

Control anticoroziune pentru modelele Logan Berlina
Dacia va realiza o operatiune de service - injectarea suplimentara de ceara protectoare in anumite portiuni ale caroseriei - pentru modelele Logan Berlina produse pana la sfarsitul anului 2006, a anuntat joi compania, informeaza NewsIn.

In urma unor controale de rutina, Dacia a constatat, in cateva cazuri, prezenta unor puncte de oxidare in pasajele rotilor din spate ale anumitor vehicule Logan Berlina.

Aceste puncte de oxidare localizate sunt legate de patrunderea apei prin pasajele rotilor spate ca urmare a unor operatiuni imperfect realizate in cursul procesului de fabricatie.

"Actiunile corective au fost deja aplicate in uzina pentru asigurarea celei mai bune calitati de fabricatie, mai ales in momentul aplicarii de mastic, operatiune care necesita dexteritate", se arata in comunicat.

Vrei sa reduci costurile afacerii cu pana la 50%? Am negociat pentru tine discounturi speciale la produsele si serviciile de care ai nevoie pentru afacerea ta. Obtine oferta AICI!

Aceste dispozitii vor fi confirmate prin scrisori adresate clientilor vizati, a anuntat compania.

Dacia va proceda, de asemenea, cu ocazia viitoarei revizii a vehiculelor, la un control anticoroziune si va efectua interventiile care se vor dovedi necesare, dupa cum este prevazut in carnetul de intretinere si in garantia anticoroziune de sase ani.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 952 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor