Dacia Logan MCV Prestige, in Romania de la 11.250 euro

Joi, 25 Iunie 2009, ora 09:16
2490 citiri
Dacia Logan MCV Prestige, in Romania de la 11.250 euro

Dacia ofera acum modelul Logan MCV si in versiunea Prestige. Pretul de pornire al acestui model este de 11.250 euro, pentru versiunea 1.6 16V, pe cand versiunea dCi costa 12.400 euro.

Oferta Dacia s-a marit cu inca o versiune a lui Logan MCV, care este disponibila in doua variante de motorizare. Logan MCV Prestige poate fi comandat cu un motor pe benzina de 1.6 litri si 105 CP sau cu o unitate dCi de 1.5 litri si 85 CP. Aceasta versiune este disponibila de maine in intreaga retea de dealeri Dacia. Pretul de pornire al unui Dacia Logan MCV Prestige este de 11.250 euro, TVA inclus.

Cel mai ieftin Logan MCV Prestige este echipat cu un propulsor de 1.6 litri cu 16 supape, si ofera cinci locuri. Pentru versiunea cu sapte locuri, pretul modelului urca cu 500 de euro, atingand pragul de 11.750 euro. Versiunea diesel a lui Logan MCV Prestige are un pret de pornire de 12.400 euro, pe cand cea cu sapte locuri costa 12.900 euro.

In nivelul de echipare standard, versiunea Prestige a lui Logan MCV beneficiaza de jante din aluminiu, geamuri electrice spate, radio CD cu MP3 player, volan imbracat in piele, si tapiterie "Sable". Tapiteria lui Logan MCV Prestige este in doua nuante si completeaza bordul, care este si el imbracat in negru si in bej. Optional, clientii Dacia pot echipa modelul Logan MCV cu airbag-uri laterale, un spatiu de depozitare pe plafon si o plasa pentru bagaje. Versiunea cu sapte locuri a lui Logan MCV poate fi comandata si cu o tableta pentru portbagaj.

Pentru a sarbatori lansarea noului Sandero Stepway, Dacia va organiza Operatiunea "Porti deschise" in reteaua sa din toata tara. Evenimentul va avea loc in perioada 25-28 iunie, iar clientii vor putea sa testeze gratuit si sa comande modelele existente in gama Dacia. Producatorul roman de automobile va organiza o tombola in urma careia vizitatorii dealerilor Dacia pot castiga cinci modeleSandero.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
După ultimele vânzări înregistrate de Apple pentru produsul Vision Pro, casca VR a gigantului tech, se pare că oficialii companiei au luat decizia de a limita producția dispozitivelor....
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
#Dacia Logan MCV, #versiunea Prestige, #lansare Romania , #Logan