Dacia Logan, scoasa de la vanzare in numeroase tari din Europa

Luni, 10 Iunie 2019, ora 15:19

   

Dacia Logan, scoasa de la vanzare in numeroase tari din Europa
Dacia a hotarat sa scoata de la vanzare versiunea sedan a modelului Logan din numeroase tari din Europa.

Dacia Logan nu mai este disponibila la vanzare in tari precum Italia, Marea Britanie, Germania si Austria si nu mai poate fi configurata, conform Auto-Bild.

In schimb, in tari precum Romania si Franta, modelul Logan sedan mai este inca disponibil.

Constructorul de la Mioveni nu a oferit inca un motiv pentru care s-a luat aceasta decizie, dar poate avea legatura cu faptul ca Dacia se pregateste sa lanseze un nou motor in trei cilindri.

De asemenea, in luna octombrie este asteptata lansarea noii generatii Dacia Logan, ce va veni cu imbunatatiri majore.

Dacia nu va fi prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt, astfel ca, mai mult ca sigur, lansarea va avea loc la Salonul Auto de la Paris.

Afla mai multe despre viitoarea generatie a Dacia Logan

C.S.
Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 73753 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
KMB877
rank 5
3 cilindri?!
Totdeauna am uram motoarele cu 3 cilindri. Indiferent de capacitate si combustibil.
IonBr
rank 5
Ai urât. Am înțeles. Dar de ce?
Explică pentru un nespecialist.
copyandpaste
rank 1
Motor Otto- motor 4 timpi
Ar fi indicat sa fie un motor cu 4 cilindri deoarece este un motor in 4 timpi, iar pe fiecare timp sa aiba un cilindru care furnizeaza putere.
S-a ajuns sa fie mai ieftin de produs o turbina care sa supraalimenteze cilindrul cu combustibil in raport cu cheltuielile de productie pentru un motor cu 4 cilindri.
T. basilic
rank 5
Subscriu, Ion Br ! Intemeg sa "Iubesti ploile" ca
... Blandiana, estimp sa urasti apa-n cizme, dar sa "ursti motoarele-n trei cilindri", este ca si cum ai ura "lemnul stramb", fara ca vreun dud japonez sa iti fi incurajat aceste stari.
Dimpotriva, pastrez din adolescenta amintirea contorsiunilor (ca de epitaf dintr-o "scriptura a zeilor" cum si-a intitulat Borges o proza imensa despre nemurirea si vremelnicia cuvintelor) ramurilor de dud japonez, intr-un peisaj de iarna cu zapada necutreierata si cu monumente funerare din marmura ca-n cimitirul "Eternitatea"- Galati cu un monument imens din marmura neagr al unui General pe prima alee imedoat in stanga intrarii cu numele Ion Ene, nume a carui eufonie din peisajul acela hibernal imi parea de o muzicalitate poetica precum oftatul adanc din pronuntia numelui Ana, precum aliteratia "Oase ninse".
Cand am aflat de doamna Ioana Ene, nu mai aveam demult cei 16 ani de odinioara, dar persistenta memoriei asociative mi-a ramas intacta precum "Ceasurile moi" din Dali.
Revenind la Logan, este o masina foarte cumparata in Vest de cei care cumpara utilitate si nu semne exterioare de pricpseala, vezi, auzi tampenie de zicere iscata din zaceri dughite de a doua zi, adica "Aspiratoare de femei"...
T. basilic
rank 5
Imi pare 'ecesar sa adaug asocierea subconstienta dintre...
... "Ceasurile moi" de Salvator Dali, si romanescul "Ceas de moina"- "Ceasul moinei" ca un Suprarealism "Avant la lettre".
Randurile mele se afla intre haiku ce imbina o stare si un detaliu din natura, adesea dintr-un anotimp si stampa japoneza uneori constorsionata oniric si simbolic totodata cu duzii.
De ce aceasta stranie legatura cu motoarele in patru timpi si trei cilindri, nu stiu, dupa cum nu stiu cum l-a dus iubirea de stampe japoneze pe Van Gogh de la desen cu carbune intr-un gri ca "Germinal" de Zola, si de acolo in Sudul Fantei la lumina si culoarea vibranda ca spectrul al Impresionismului si de acolo, din nou spre subryl sau sfarsit.
Sa afli de ce, e lung precum de la "Mona Lisa lui Da Vinci la masinile lui de razboi, iar de acolo la "Gioconda" cu mustatile lui Dali...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor