Dacia produce o masina Logan pe minut

Marti, 05 Februarie 2008, ora 17:31
3037 citiri
Dacia produce o masina Logan pe minut

Uzina Dacia din Mioveni a trecut, din a doua jumatate a lunii ianuarie, la o cadenta de fabricatie de 61,3 vehicule/ora, adica o masina la fiecare 52 de secunde, compania ajungand astfel la o productie de 1.300 de vehicule pe zi, fata de 1.050 in octombrie 2007, a anuntat constructorul auto.

Din cele 1.300 de vehicule produse zilnic, 690 de automobile sunt Logan berlina, 560 sunt Logan MCV si 50 de masini apartin modelului Logan VAN, se arata intr-un comunicat al companiei.

Potrivit reprezentantilor societatii, pentru atingerea cadentei actuale, Dacia a angajat in ultima perioada aproape 900 de persoane la uzina din Mioveni.

Actuala crestere a cadentei de fabricatie va permite ca in anul 2008 sa se ajunga la o productie totala de peste 310.000 de vehicule, conform previziunilor facute de producatorul auto, fata de 222.914 de unitati produse anul trecut.

In afara de modelele actuale, respectiv Logan berlina, Logan MCV si Logan VAN, in acest an vor fi produse alte doua tipuri de vehicule, respectiv Logan Pick-Up, prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Bucuresti, si un model bicorp, derivat din modelul Renault Sandero.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#Dacia, #logan, #mioveni , #Logan