Epoca Logan se apropie de final - Dacia pregateste o noua limuzina in 4 usi

Marti, 27 Iulie 2010, ora 16:03

   

Epoca Logan se apropie de final - Dacia pregateste o noua limuzina in 4 usi
Modelul Dacia Logan ajunge la finalul erei sale triumfatoare. Dupa ce Dacia a vandut aproape 1,25 milioane de unitati Logan, se pare ca uzina de la Mioveni, mana in mana cu inginerii de la Renault, au de gand sa scoata pe piata in 2012 o noua masina de familie in 4 usi.

Renault si Automobile Dacia se afla la jumatatea proiectului pentru modelul ce va inlocui in 2012 actuala Dacia Logan, masina care a vandut mai mult de 1,25 milioane de unitati, socotind cele sase modele dezvoltate pe aceeasi platforma tehnica.

Astfel, cea mai mare parte a celor 54 de furnizori locali si 134 de furnizori externi negociaza cu Renault contractele pentru furnizarea de componente pentru viitorul model sau deja desfasoara teste si incep implementarea si modificarea fluxului de productie, dupa ce au colaborat la conceptia pieselor.

La fel ca si in cazul X90, actualul model Logan, si detaliile despre X52, viitoarea generatie Logan, sunt pastrate secrete, astfel incat furnizorii nu stiu cum va arata viitoarea Dacia, singurele imagini disponibile fiind cele generate pe computer de pasionatii marcii.

Citeste continuarea despre Epoca Logan se apropie de final! Dacia pregateste o noua limuzina in 4 usi pe 4Tuning.ro
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 6899 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
un_cetatean
rank 2
Alta limuzina?
Pai Loganul este limuzina?
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor