Logan, lansat in Emiratele Arabe Unite

Joi, 22 Aprilie 2010, ora 17:51
2725 citiri
Logan, lansat in Emiratele Arabe Unite

Renault a anuntat oficial ca a lansat Logan in Emiratele Arabe Unite.

Desi aceasta zona pare mai degraba destinata marcilor de lux, francezii sustin ca Logan va avea succes aici deoarece masina este destinata clientilor care fac parte din clasa de mijloc.

Pretul de pornire al lui Renault Logan in Emiratele Arabe Unite este de 10.490 de dolari (echivalentul a 7800 de euro), insa oferta de lansare a dealerilor din Orientul Mijlociu le da voie clientilor care castiga intre 800 si 1400 de dolari pe luna sa apeleze la plata in rate cu 0% avans si o rata de 220 de dolari pe luna pentru o perioada de sase ani.

Toate modelele destinate pietei din Emiratele Arabe Unite sunt construite in Romania, modelul urmand sa dispuna in dotarea standard de o cutie automata cu patru rapoarte.

Celelalte dotari regasite in versiunea de baza Renault Logan vanduta in EAU sunt servodirectie, aer conditionat, geamuri electrice fata, radio CD si airbag pentru sofer.

Modelul produs la Mioveni este vandut in Emirate prin reteaua Arabian Automobiles Company, reprezentantul local al marcilor Renault, Nissan si Infiniti.

Continuarea pe Automarket.ro

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Dacia Logan, #Logan Emiratele Arabe Unite , #Logan