Ce masina va puteti cumpara cu pana in 10.000 de euro?

Vineri, 15 Iunie 2012, ora 07:24
6211 citiri
Ce masina va puteti cumpara cu pana in 10.000 de euro?
Foto: Ziare.com

Producatorii si dealerii auto au dat drumul la promotiile de vara pentru masini, iar multe modele pot fi cumparate la cel mult 10.000 de euro.

La Dacia, puteti gasi mai multe modele sub pretul de 10.000 de euro, inclusiv noul Lodgy. Astfel, pentru versiunea Acces 1.6 MPI de 85 CP, pretul este de 9.500 de euro. In dotarile standard ale masinii sunt incluse ABS, repartitor electronic de franare si AFU, airbag fronta sofer si pasager, cu deconectare manuala, precum si airbag-uri laterale fata. De asemenea, aveti sistem antidemaraj electronic si directie asistata hidraulic.

In cazul modelului Sandero, aveti sase versiuni disponibile sub pretul de 10.000 de euro. Cea mai ieftina este Go! 1.2 16V cu 75 CP, care costa 7.300 de euro, iar cea mai scumpa este Stepway 1.6 MPI cu 85 CP, la pretul de 9.700 de euro.

In primul caz, beneficiati de dotari standard precum sistemul Isofix de fixare a scaunelor pentru copii, pentru locurile laterale spate, airbag-uri frontale si laterale pentru sofer si pasagerul din fata si incalzire/ventilare cu 4 viteze.

Pentru versiunea Stepway, aveti vopsea metalizata, ornament cromat pentru teava de esapament, ABS Bosch 8.1 si repartitor electronic de franare si AFU, precum si radio CD MP3 cu satelit de comanda pe volan, priza Jack, USB si Bluetooth.

De asemenea, la versiunea Sandero Smile, echipat cu aer conditionat, ABS si AFU, directie asistata, airbag sofer si pasager, radio CD cu mp3 player cu satelit de comanda pe volan si Pack Easy (proiectoare de ceata, geamuri electrice fata, inchidere centralizata cu telecomanda pe cheie), aveti un avantaj client de 1.300 de euro, doar in luna iunie.

La Skoda puteti cumpara cu sub 10.000 de euro modelul Fabia Avantaj HTP, cu motor pe benzina si 60 de cai putere. Aceasta costa 8.688,68 de euro, iar dotarile sale standard includ sistem antiblocare roti, MSR (sistem reglaj moment motor), sistem franare Dual Rate, a treia lampa de stop, instalatie de aer conditionat, aruri cu halogen H4, cu geam clar, lampa ceata spate, filtru de polen, servodirectie, precum si set de unelte (cric, chei jante).

In luna iunie, la Toyota puteti cumpara modelul Yaris Terra, pe benzina 1.0 L VVT-I, la pretul de 9.822 de euro. Versiunea are aer conditionat cu reglare manuala, radio CD cu 6 difuzoare, comenzi audio pe volan, geamuri electronice fata, airbag-uri sofer si pasager.

De asemenea, masina este dotata cu directie asistata electric, sistem ISOFIX si sistem de inchidere centralizata cu telecomanda.

Volkswagen ofera doua modele la preturi sub nivelul de 10.000 de euro, Up si Polo Attractive. Primul vine la un pret de 5.599 de euro, iar al doilea la 8.407 euro, ambele prin programul de casare Rabla.

Up este dotat cu o noua generatie de motoare, avand un consum de 4,2 l de benzina pentru 100 de kilometri si 75 CP, in timp ce emisiile de CO2 se situeaza sub pragul de 100 g/km.

Tot prin intermediul programului Rabla puteti cumpara si modelul Opel Corsa, incepand de la 7.430 de euro cu TVA. Masina are sistem de asistare la parcare, sistem de navigatie cu ecran tactil, radio CD si faruri adaptive cu halogen.

In plus, masina a primit punctajul maxim de 5 stele la testele NCAP.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#promotii masini Dacia, #promotii masini Skoda, #vanzare masini Toyota , #modele