Dacia lanseaza doua noi modele: Cat costa Duster Steel si Sandero Music

Miercuri, 07 Octombrie 2015, ora 09:31
7011 citiri
Dacia lanseaza doua noi modele: Cat costa Duster Steel si Sandero Music
Foto: Caradisiac

Dacia lanseaza doua noi modele, in fapt, editii speciale ale unor autoturisme aflate in portofoliul producatorului roman.

Este vorba despre Duster Steel si Sandero Music, acestea avand preturi cuprinse intre 9.550 de euro si 19.300 de euro.

Potrivit portalului Caradisiac, noua Dacia Duster Steel se bazeaza pe versiunea de top a modelului, Laureate, si propune schimbari la nivel estetic. Este vorba despre un nou model de jante, un asa numit look pack, care include bare transversale si praguri cromate, ornamente cromate pentru proiectoarele de ceata, toba de esapament cromata sau geamuri spate si luneta fumurii, volan imbracat in piele, sistemul Media Nav si sistemul cruise control.

Duster Steel va fi disponibil in versiunile 2x4 si 4x4, cu motorizarile diesel dCi de 90 si 110 cai putere si unele pe benzina TCe de 125 cai putere.

Exista si o serie de optiuni disponibile pentru noul model, cum ar fi senzori de parcare spate, geamuri electrice spate, tapiterie din piele, harta Europei pentru sistemul de navigatie, vopsea metalizata sau roata de rezerva si cric.

Preturile pornesc de la 16.600 de euro si ajung la un maxim de 19.300 de euro.

Francezii fac un anunt extraordinar despre viitorul Dacia: Ce modele noi se pregatesc de lansare

In ceea ce priveste editia limitata Sandero Music, aceasta se bazeaza pe versiunea Ambient si vine in plus cu pachetul Focal Music Drive, care include doua difuzoare de 120 de wati, aer conditionat, cruise control si limitator de viteza, precum si geamuri electrice fata.

Noul Sandero are si el disponibile o serie de optiuni taxate suplimentar, ca sistemul Media Nav, senzorii de parcare spate, harta Europei, geamuri electrice spate, vopsea metalizata sau roata de rezerva si cric.

Preturile pornesc de la 9.550 de euro si ajung la un maxim de 12.350 de euro.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Dacia Duster Steel, #Dacia Sandero Music, #Dacia modele noi , #modele