Vreti o Dacia Lodgy? Vedeti cat costa toate variantele

Joi, 08 Martie 2012, ora 15:34
6919 citiri
Vreti o Dacia Lodgy? Vedeti cat costa toate variantele
Foto: Dacia

Dacia va pune in vanzare cinci variante ale modelului Lodgy, lansat oficial in aceasta saptamana, la Salonul Auto de la Geneva.

Cea mai ieftina versiune de Dacia Lodgy costa 9.500 de euro, are cinci locuri, iar dotarile standard nu includ, de exemplu, aerul conditionat sau inchiderea centralizata cu telecomanda.

Aceasta varianta, numita Acces, are motorizare de 1.6 MPI si 85 de cai putere, ABS, repartitor electronic de franare si AFU, Airbag frontal sofer si airbag fontal pasager (cu deconectare manuala), Airbaguri laterale fata, centuri de siguranta fixe si centuri de siguranta spate cu prindere in trei puncte, antidemaraj electronic, stergator luneta si directie asistata hidraulic, printre altele.

Tot cu cinci locuri este si prima varianta Ambiance, cu motorizari de 1.6 MPI si 85 de cai putere, la pretul de 10.500 de euro (toate taxele incluse), sau 1.5 dCi cu 90 de cai putere, la 12.600 de euro.

Ambele variante includ, pe langa cele mentionate la Acces, si computer de bord, inchidere centralizata cu telecomanda pe cheie, geamuri electrice, iluminare portbagaj, Radio CD 2DIN cu satelit de comanda pe volan, priza Jack, USB si Bluetooth si bancheta cu 3 locuri (randul 2) rabatabila fractionat, cu posibilitate de pliere in pozitie "portofel".

Pentru Ambiance cu 7 locuri veti plati 11.000 de euro, in cazul motorizarii 1.6 MPI cu 85 CP, sau 13.100 de euro, pentru varianta 1.5 dCi cu 90 CP. Acest tip include o bancheta cu doua locuri (randul 3), rabatabila, cu posibilitatea de pliere in pozitie "portofel", precum si tetiere spate pentru randul 3, reglabile pe inaltime.

Cele mai scumpe versiuni ale Dacia Lodgy se numesc Laureate, cu 5 sau 7 locuri. Astfel, pentru varianta cu 5 locuri, preturile sunt de 11.500 de euro, pentru motorizare de 1.6 MPI 85 CP, 13.100 de euro, in cazul 1.2 Tce 115 CP, 13.600 de euro pentru 1.5 dCi 90 CP, si de 14.200 de euro, in cazul variantei 1.5 dCi 110 CP.

Pentru modelul cu 7 locuri, preturile pentru aceleasi motorizari sunt de 12.000 de euro, 13.600 de euro, 14.100 de euro, respectiv 14.700 de euro.

Ambele modele au, printre dotarile standard, computer de bord, directie asistata hidraulic, ABS, airbaguri frontale sofer si pasageri si airbag-uri laterale fata, proiectoare de ceata, comanda reciclare aer si aer conditionat, geamuri electrice fata si spate, inchidere centralizata cu telecomanda, spatii de depozitare pe usi, cutie inchisa pentru documente, radio CD satelit cu comanda pe volant, USB si Bluetooth.

Toate versiunile Dacia Lodgy sunt disponibile in mai multe nuante de gri, negru, alb sau blue navy.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#versiuni Dacia Lodgy, #modele Dacia Lodgy, #preturi modele Dacia Lodgy , #modele